0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Rustikalna kuhinja Sylt

Podrobnosti naredijo razliko.

Rustikalna kuhinja Sylt

Podrobnosti naredijo razliko.

Podeželski slog je v trendu. Dekorativni odpri elementi za shranjevanje, dajejo kuhinji posebno domače vzdušje. Številna ponudba elementov in barv omogoča, da je kuhinja narejena po vaših željah. Preberi več
Varia Purion

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti rustikalne kuhinje Sylt

Vrhunska rustikalna kuhinja evropske kvalitete iz linije Varia Purion v izbranem dekorju in dodatkih.

Pri kuhinji Sylt takoj opazimo profiliran okvir na samih vratih in predalih. Izbrani dodatki kot so: zaključne stranice z utorom, venčne in senčne letve pri visečih omaricah, posebni odprti regali, lesen okvir na vitrini, stenske obloge v dizajnu opečne stene,..

Poudarek na delovni višini. Za različne aktivnosti v kuhinji kot so priprava, kuhanje in pomivanje je mogoče pravo delovno višino doseči z različnimi višinami samih elementov, s podnožnimi letvami in izborom debeline delovnega pulta.

  • 3 barvni odtenki
  • MDF vrata in predali v lak mat izvedbi


  • delovni pult: keramik, kremenčev kamen in ultrapas
  • enostavno vzdrževanje kuhinje

Profilirana vrata so izdelana iz MDF plošče v končni lak mat izvedbi. V izboru Varia Purion kolekcije je v ponudbi lak alpsko bela, magnolija in črna.


NAROČITE SE NA 3D IZRIS KUHINJE

VAM NAJBLIŽJI STUDIO

AKCIJE - KUHINJE

Varia Purion kolekcija dekorjev in dodatkov za kuhinjo Sylt

KERAMIK DELOVNI PULTI

Površina delovne plošče iz keramike je odporna na praske in ima prijeten otip in hlad. Zaradi higienske in neporozne površine je vzdrževanje takega pulta enostavno. Skupna debelina 16 mm je sestavljena iz 6 mm debele trde keramike in iz 10 mm sloja recikliranega stekla. 

  • Prednost: omogoča poravnano vgradnjo kuhalne plošče in korita. Material prenese večjo temperaturno obremenitev, zato lahko na pult postavite tudi vroč lonec.

 

DELOVNI PULTI IZ KREMENČEVEGA KAMNA

Pult iz kremenčevega kamna je sestavljen iz naravnih kremenovih kristalov, različnih zrnosti, barvnih pigmentov in smolnih veziv. Pod visoko temperaturo in tlakom tvorijo trdno 12 in 38 mm debelo ploščo. Pigment, ki je dodan postopku daje pultu unikatno nianso. Površina je vodoodporna in enostavna za čiščenje. 

  • Prednost: smolno vezivo naredi kremenčev pult neporozen, zato bakterije, plesen in glive ne morejo prodreti v površino.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo