0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Moderna kuhinja Novalux

Ona je središče našega doma.

Moderna kuhinja Novalux

Ona je središče našega doma.

Všeč so mi predali, vse na svojem mestu in na očeh. Všeč mi je njena prostornost, eleganca in ta njena skrivnost. Le kaj skriva, da mi je iz dneva v dan bolj domača? Preberi več
Varia Purion

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti moderne kuhinje Novalux

Kuhinja po meri iz linije evropskih kuhinj Varia Purion v izbranih barvah.

Moderno zasnovana linija kuhinje, gladke fronte, manjši in večji vidni ročaji v krom ali belem dizajnu, prilagodljiva delovna višina, vitrine, odprte omarice s policami,..  Prilagodljivo vam. Odlična izbira za vse, ki si želite prostorno in elegantno kuhinjo.

Vrata in predali so izdelani iz MDF dekor plošče v enobarvni lak sijaj obdelavi. V izboru Varia Purion kolekcije lahko izbirate med alpsko belo, belo in satin sivo. V sestav kuhinje vključite še nekaj dodatkov kot so stenske obloge v videzu betona, delovni pult v odtenku oreha ali hrasta, zaključne stranice v imitaciji marmorja,..

  • 3 enobarvni lak sijaj odtenki
  • priporočamo izbor vgrajenih ročajev


  • delovni pult ultrapas
  • izdelano po meri prostora


NAROČITE SE NA 3D IZRIS KUHINJE

VAM NAJBLIŽJI STUDIO

AKCIJE - KUHINJE

Varia Purion kolekcija dekorjev in dodatkov za kuhinjo Novalux

ULTRAPAS DELOVNI PULTI

Pri izbiri delovnega pulta iz ultrapasa prevladuje debelina 38 mm. Nova, bolj moderna in vedno bolj priljubljena pa je debelina 16 mm ali pa celo 100 mm za poudarjen podaljšek otoka ali kuhinjskega šanka. Delovni pult je sestavljen iz milimetrsko tankih slojev celuloze in papirja, ki so prepojeni z melaminom in na vročino odporno fenolno smolo ter stisnjeni v kompozit. Zgornja plast takšne umetne plošče se zaključi z dekorativno oblogo, ki pa je na voljo v neskončno barvah in imitacijah.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo