0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Rustikalna kuhinja Trenta

Edinstvena kulinarična izkušnja.

Rustikalna kuhinja Trenta

Edinstvena kulinarična izkušnja.

Kljub rustikalnemu izgledu ima kuhinja vse sodobne funkcionalnosti in udobje. Predali, kotni elementi in shrambne omare omogočajo, da je prostor urejen in izkoriščen do zadnjega kotička. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti rustikalne kuhinje Trenta

Trenta je kuhinja v bogatem podeželskem slogu. Okrasne stranice, police, rezkana obloga, venec, senčna letev in regal so posebni elementi, ki klasični retro stil kuhinje še dodatno poudarijo in obogatijo.

Prevladujejo značilna profilirana vrata, ki so izdelana iz MDF plošče in lakirana. V ponudbi so štirje barvni odtenki v mat izvedbi. Vrata poudarjajo strukturno trdnost kuhinje, steklena vrata pa dodajo zračen in eleganten pridih.

VRATA in PREDALI lak mat:

  • bela
  • magnolija
  • sivo zelena
  • naravno siva

Kaj vam nudi rustikalna kuhinja Trenta?

  • kvaliteto, funkcionalnost in izdelavo po meri
  • elemente, ki omogočajo postavitev ravne kuhinje, kuhinjo v črko L in U, kuhinjo z otokom, vitrine in kredence za jedilnice 
  • posebne retro ročaje  
  • laminat delovne pulte in pulte iz tehničnega kamna 
  • enostavno vzdrževanje kuhinje

NAROČITE SE NA 3D IZRIS KUHINJE

VAM NAJBLIŽJI STUDIO

AKCIJE - KUHINJE

Barve

Vrata, predali, vitrine

Delovni pulti

Rustikalne kuhinje so tople in preproste. Napolnijo nas z občutkom svobode podeželja. Rustikalni dizajn ne pomeni, da mora vsepovsod prevladovati les, temveč ga je moč kombinirati tudi z drugimi materiali. Odlično se ujema, na primer, s kamnom in opeko, ki ju lahko uporabite za eno od sten ali z njima obzidate kuhinjski otok oziroma štedilnik. Med uporabniki kuhinj je vse bolj cenjen »vintage stil«, ki je glavna tema kuhinje Alples Trenta

Sodobna rustikalna kuhinja Trenta je kvalitetna in funkcionalna.

Točno in po meri prostora: IZRIS KUHINJE

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo