0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Stenska obloga Alples

Stenska obloga Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Lesene stenske obloge v kuhinji dajejo prostoru povsem nov, naraven videz, s katerim v domu ustvarimo toplino in eleganco. Lesene obloge, ne zahtevajo posebnega vzdrževanja, istočasno pa povečajo zvočno in toplotno izolacijo.

Stenske obloge se dobi v vseh barvah vrat. Kot novost so dodani trije dekorji v laminat obdelavi, ki se jih lahko kombinira z delovnimi ploščami v isti barvi. To so laminat luserna, stari les in črni rusti. Novost so tudi stenske obloge v digitalnem tisku z imitacijo ploščic v modri in peščeni barvi. Velikost ploščic je 10x10cm. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in oblikami, največja velikost obloge je 200x120cm.

Dokumenti

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC ali salon Žabnica in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.