0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Moderna kuhinja Satina

Trdna kot kamen, nežna kot saten.

Moderna kuhinja Satina

Trdna kot kamen, nežna kot saten.

Alples kuhinja Satina poskrbi za prav posebno vzdušje. Kljub sodobnemu dizajnu igra vlogo osrednjega prostora v hiši, kjer se dan za dnem oddajajo čudovite vonjave po slastni hrani in kjer se zbirajo vtisi celotne družine po celodnevnih obveznostih v službi in šoli. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti moderne kuhinje Satina

Za Satino je značilen lak laminat, ki je znan po svoji odpornosti na obrabo. Ponosno kljubuje tako temperaturnim šokom kot udarcem. Površina, obdelana s 3D robnim trakom v dveh izvedbah, lahko nadomesti nekoliko dražjo lakirano kuhinjo. 

Široka izbira kuhinjskih elementov omogoča raznolike postavitve. Premišljena postavitev, ki je lahko ravna, U-postavitev ali kuhinja z otokom, omogoča enostavno uporabo in pregled nad celotnim prostorom. Izbira elementov in postavitve je v popolnosti prilagojena vašim željam in potrebam.

Na voljo so 4 izvedbe vitrine: lesni dekor, lak laminat sijaj ter mat, alu črna ali siva. Obdelava vrat in predalov je možna v dveh izvedbah: lak laminat sijaj in lak laminat mat.

  • možne izbrane barve tudi s 3D alu robom
  • 9 melamin lesnih dekorjev in 2 dekorativna dekorja
  • prosta izbira ročajev
  • barve sijaj: bela, magnolija in quarz siva
  • barve mat: bela, quarz siva in sahara
  • 2 laminat dekorativna dekorja in 1 lesni dekor


NAROČITE SE NA 3D IZRIS KUHINJE

VAM NAJBLIŽJI STUDIO

AKCIJE - KUHINJE


Barve

Vrata, predali, vitrine

Delovni pulti

Moderne kuhinje so v kombinaciji s premišljeno izbranimi kuhinjskimi aparati lahko pravo stičišče družinskih druženj in kulinarike. Čiste in robustne linije poskrbijo, da se poleg brbončic naužijejo tudi oči. Da je prostor funkcionalen, pa poskrbijo personalizirana razporeditev omaric, pultov in ostalih kuhinjskih elementov.

Prevc priporoča:

Za vrata in predale kuhinje Satina izberite material iz ponudbe laminata. Kuhinja je tako primerna predvsem za tiste, ki si želite vzdržljivega in odpornega kuhinjskega kotička, hkrati pa velik poudarek dajete tudi na prefinjen in dovršen izgled.3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo