0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Moderna kuhinja Urbana

Ko kuham sproščeno, navdušim celo družino.

Moderna kuhinja Urbana

Ko kuham sproščeno, navdušim celo družino.

Moderna kuhinja, ki navdušuje s svojim videzom, predvsem pa funkcionalnostjo. Kuhinja Urbana ima največji izbor lesa in barv različnih obdelav, kar nudi prijetno in personalizirano kuhinjsko izkušnjo. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti moderne kuhinje Urbana

Ta kuhinja je ena od kuhinj, ki jo naše stranke pogosto izberejo. Značilnost kuhinje Urbana Alples je največja izbira barv lakiranih front v mat in visokem sijaju, z možnostjo kombiniranja z vsemi vrstami lesa. Čiste linije predalov in vrat so vedno moderne in v trendu. 

Poleg osnovnih je možna izbira posebnih elementov, ki povezujejo kuhinjo z dnevno sobo s premišljenimi barvnimi poudarki. Prefinjen in bogat videz dajejo kuhinji ravne okrasne stranice treh debelin.

  • kuhinja, ki nudi pestro izbiro lesenih, lak mat in sijaj vzorcev za vrata in predale
  • izbira posebnih elementov, ki povezujejo kuhinjo z dnevno sobo
  • delovni pult globine 60, 70 ali več centimetrov
  • posebnost so vgrajeni ročaji v beli, krom ali črni barvi
  • vgrajeno kvalitetno okovje
  • korpus v dekorju bele, titan in črne nianse
  • izdelavo po meri prostora in po vaših željah


NAROČITE SE NA 3D IZRIS

VAM NAJBLIŽJI STUDIO

AKCIJE - KUHINJE

Barve

Vrata, predali, vitrine

Delovni pulti

Moderne kuhinje, ki vas bodo s svojim videzom, predvsem pa funkcionalnostjo, popolnoma osvojile. Poleg osnovnih je možna izbira posebnih elementov, ki povezujejo kuhinjo z dnevno sobo s premišljenimi barvnimi poudarki. Prefinjen in bogat videz dajejo kuhinji ravne okrasne stranice treh različnih debelin. 

Značilnost kuhinje Urbana Alples je največja izbira barv lakiranih front v mat in visokem sijaju z možnostjo kombiniranja z vsemi vrstami lesa. Čiste linije predalov in vrat so vedno moderne in v trendu, v vaš kotiček za ustvarjanje kulinaričnih mojstrovin pa prinašajo sproščenost, urejenost in preglednost.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo