0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Hladilniki Bosch

Hladilniki Bosch

Največja svežina, ki jo lahko ponudite vašim živilom. Hladilniki Bosch. Preberi več
Bosch

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

  • LED osvetlitev hladilnika- enakomerna in brez bleščanja
  • VarioZone - fleksibilnost polic in predalov
  • AutoSuper zamrzovanje - hitro za večje količine
  • NoFrost - popolna zaščita pred nastankom ledu
  • VitaFresh -  sveže sadje in zelenjava z vitamini
  • SuperCooling - znižanje temperature v hladilniku pred nakupi za sveža živila
  • EasyAccess - izvlečne police do 12 cm navzven
  • XXL notranjost hladilnika za pekače, lubenice 
  • 5 let Bosch garancije

Različna živila potrebujejo različne pogoje shranjevanja: ribe, meso in mlečne izdelke je najbolje shraniti v suhem prostoru z nizko stopnjo vlažnosti. Za sadje in zelenjavo pa je po drugi strani potrebna visoka stopnja vlažnosti, kar preprečuje izsušitev. Inovativni sistemi za ohranjanje svežine v hladilnikih Bosch z zamrzovalnikom zagotavljajo najboljšo tehnologijo hlajenja za vse vrste živil. Hladilniki Bosch nudijo prosto postavitev polic in prostorne predale z različno stopnjo temperature. S popolno osvetlitvijo pa imate vedno jasen pregled nad vsemi vašimi živili.


Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj
Vgradni hladilniki z zamrzovalnikom ponujajo vso priročnost in funkcije sodobnih hladilnih aparatov: neopazno so skriti v dizajn kuhinje ter vam obenem ponujajo najvišjo raven priročnosti. Do ohlajenih živil lahko dostopate, ne da bi se bilo treba sklanjati. Spodnji del vsebuje prostoren zamrzovalni predel.  

Hladilnik Bosch z zamrzovalnikom zgoraj
Če pogosto uporabljate živila iz zamrzovalnika, vam priporočamo hladilnik z zamrzovalnikom zgoraj. Če je zamrzovalni del na višini oči, se vam ne bo treba kar naprej sklanjati, da bi prišli do hrane. Tak hladilnik lahko postavite, kamor koli želite. Hladilnik lahko stoji samostojno ali pa v sklopu kuhinje. 

Vgradni hladilnik z zamrzovalnikom zgoraj
Vgradne hladilnike Bosch z zamrzovalnikom zgoraj priporočamo, če zamrznjena živila uporabljate pogosteje kot sveža. Hladilnik se enostavno vgradi v element kuhinje, kar lepo zakrije pozicijo hladilnika v kuhinji. 

Hladilnik Bosch z zamrzovalnikom spodaj
Pri teh prostostoječih hladilnikih z zamrzovalnikom je hladilni predel točno pred vami, na višini oči. Spodnji del vsebuje prostoren zamrzovalni predel, do katerega dostopate brez sklanjanja. 

Priporočamo: ob hkratnem nakupu vgradnega hladilnika in kuhinje iz naše ponudbe je vgradnja hladilnika Bosch brezplačna.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo