0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradne pečice Bosch

Vgradne pečice Bosch

Hitro do odličnih in hrustljavih rezultatov. Bosch pečica to zmore. Preberi več
Bosch

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

  • AutoPilot - 10 prednastavljenih programov za hitro pripravo hrane
  • 7 načinov gretja -3D vroči zrak, zgornje/spodnje grelo, spodnje grelo, ventilator infra žar, velikopovršinski žar, pizza stopnja
  • 3D vroči zrak gretje- toplota s treh strani ogreje jedi
  • do 71 l prostornina pečice
  • piroliza - samočistilna funkcija 
  • dve leti garancije Bosch
  • tri leta dodatne garancije Bosch z registracijo

Priporočamo: ob hkratnem nakupu vgradne pečice Bosch in kuhinje iz naše ponudbe je vgradnja aparata brezplačna.

Nova generacija vgradnih aparatov Bosch ponuja širok nabor osebnih asistentov, ki poskrbijo za vse malenkosti, da je vaše življenje prijetnejše. Zaradi njih je kuhanje hitrejše in zabavnejše, pripravljene jedi pa so veliko bolj zdrave. Vsi aparati ponujajo navdihujočo uporabniško izkušnjo, so prijazni do okolja in energijsko učinkoviti. Ker opazno zmanjšajo potrebo po čiščenju in vzdrževanju, bogatijo tudi življenjski slog uporabnika. Posebne funkcije, kot so kuhanje na pari, poširanje ter priprava jogurta poenostavijo vsakodnevna opravila, hkrati pa vsej družini omogočijo tudi zdrav življenjski slog.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo