0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Jedilni koti po meri

Izdelano po meri, tudi v lesu kuhinje Alples in Dankuchen.

Jedilni koti po meri

Izdelano po meri, tudi v lesu kuhinje Alples in Dankuchen.

Prostor za jedilnico je majhen in ga želite 100% izkoristiti. Namesto stolov, ki po navadi zavzamejo več prostora, uporabite jedilni kot, kateri bo izdelan točno po vaših merah in željah. V ponudbi so različne izvedbe jedilnih kotov, od lesenih do oblazinjenih, dimenzijsko prilagojen levo in desno, z zabojem ali predalom,.. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Jedilni kot ima mesto v posebej izbranem in najbolj pomembnem delu kuhinje,  kjer se lahko izkoristi vsak centimeter. Če se odločimo zanj, običajno kraljuje z dveh strani kuhinjske mize, na dveh preostalih dveh straneh pa so postavljeni kuhinjski stoli. Velikost jedilnega kota je odvisna od prostora, ki ga imamo na voljo v kuhinji in od števila družinskih članov. V jedilnico z jedilnim kotom postavimo pravokotno jedilno mizo. Kuhinjski kot je lahko klasične ali moderne izvedbe, postavljen v levo ali desno postavitev, v leseni ali oblazinjeni izdelavi.

Nekaj posebnosti:

  • izdelava tudi v vzorcih lesa kuhinj Alples in Dankuchen
  • izdelava jedilnega kota po meri omogoča popolno izkoriščenost jedilnice 
  • stilsko ujemanje tako s kuhinjo in tudi z dnevnim pohištvom
  • različne izvedbe naslona, tapiciranje po vzorčnih kartah
  • možni dodatki: predal pod sediščem, dvižno sedišče, zaboj, radiatorska rešetka,...

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo