0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Jedilni koti po meri

Jedilni koti, izdelani po meri, tudi v lesu kuhinje Alples in Dankuchen.

Jedilni koti po meri

Jedilni koti, izdelani po meri, tudi v lesu kuhinje Alples in Dankuchen.

Prostor za jedilnico je majhen in ga želite 100% izkoristiti. Namesto stolov, ki po navadi zavzamejo več prostora, uporabite jedilni kot, ki vam ga izdelamo točno po vaših merah in željah. V ponudbi so različne izvedbe: leseni jedilni koti, oblazinjeni jedilni koti, dimenzijsko prilagojeni in postavljeni levo ali desno, z zabojem ali predalom. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Jedilni koti so središče družinskega življenja, kjer se prepletajo okusi in pogovori. Naši moderni jedilni koti po meri, izdelani tudi v lesu kuhinj Alples in Dankuchen, se lahko popolnoma prilagodijo vašemu prostoru in željam. Če imate majhno jedilnico in želite izkoristiti vsak centimeter, vam jedilni kot, ki je dimenzijsko prilagojen, po želji postavljen levo ali desno, poleg tega pa ima še zaboj ali predal, omogoča optimalno izrabo prostora.

Spoznajte posebnosti naših jedilnih kotov:

  • izdelava tudi v vzorcih lesa kuhinj Alples in Dankuchen
  • izdelava jedilnega kota po meri omogoča popolno izkoriščenost jedilnice 
  • stilsko ujemanje tako s kuhinjo in tudi z dnevnim pohištvom
  • različne izvedbe naslona, tapiciranje po vzorčnih kartah
  • jedilni koti z možnimi dodatki: predal pod sediščem, dvižno sedišče, zaboj, radiatorska rešetka ...

Les in oblazinjenje

Moderni jedilni koti po meri iz salonov Prevc so lahko v celoti izdelani iz lesa, lahko pa se odločite kombinacije s prijetnim oblazinjenjem v različnih barvah po vzorčnih kartah. Kombinacija lesa in oblazinjenja je prava paša za oči ter lahko glede na izbor barve in materiala za prevleke oblazinjenja deluje bodisi rustikalno, moderno ali klasično. 

Kako izbrati popoln jedilni kot za vaš dom?

Jedilni koti imajo mesto v posebej izbranem in najbolj pomembnem delu kuhinje, kjer se lahko izkoristi vsak centimeter. Če se odločite zanj, običajno kraljuje z dveh strani jedilne mize, na preostalih dveh straneh pa so postavljeni kuhinjski stoli

Določitev velikosti jedilnega kota glede na prostor

Velikost jedilnega kota je odvisna od prostora, ki ga imate na voljo v kuhinji, in od števila družinskih članov. V jedilnico z jedilnim kotom se najlepše poda pravokotna jedilna miza.

Najprej pomislite na prostor, ki ga imate na voljo, in ga natančno izmerite. Naši jedilni koti so prilagodljivi in se lahko dimenzijsko oblikujejo tako, da se popolnoma skladajo z vašo kuhinjo. Upoštevajte število družinskih članov – potrebujete večji ali manjši jedilni kot? Naša ponudba vključuje različne velikosti in oblike, da zadovoljimo potrebe vsake družine.

Naša paleta jedilnih kotov vam omogoča, da izberete točno tisto, kar potrebujete – od kompaktne oblike za manjše prostore do večjih rešitev za družinske hiše. 

Estetika, ki jo v prostor vnesejo jedilni koti

Seveda pa je pomembno, da vaš jedilni kot ni le funkcionalen, biti mora tudi vizualno privlačen. Ravno zato vam ponujamo široko paleto materialov in barv, od klasičnih lesnih tonov do modernih oblazinjenih izvedb. Vsak kos je izdelan z mislijo na vaš prostor in potrebe, zagotavljamo pa tudi, da bo vaš novi jedilni kot popolnoma usklajen z ostalim pohištvom v vašem domu.

Udobje in praktičnost

Jedilni koti niso le lepi, ampak tudi udobni. Tu so oblazinjeni jedilni koti z različnimi možnostmi oblazinjenja – od mehkih tkanin do kakovostne imitacije usnja, ki zagotavljajo udobje med vsakim obrokom. Poleg tega so naši jedilni koti zasnovani tako, da omogočajo enostavno čiščenje in vzdrževanje, kar je še posebej pomembno za družine z majhnimi otroki ali hišnimi ljubljenčki.

V Prevcu so doma moderni jedilni koti

Zadovoljstvo naših strank nam pomeni največ. Naš cilj je, da ne samo izpolnimo vaše želje, ampak presežemo vaša pričakovanja in vam ponudimo jedilni kot, ki bo v vašem domu ustvaril toplo in prijetno atmosfero. Zato ustvarjamo visokokakovostne izdelke in si prizadevamo za osebni pristop k vsaki stranki. 

Preverite, kako čudoviti so jedilni koti na naši spletni strani, ali obiščite naše salone, kjer vam bodo naši izkušeni svetovalci pomagali izbrati popoln jedilni kot za vaš dom. Naj vam pomagamo ustvariti jedilnico, ki bo središče vašega doma in družinskega življenja.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo