0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Klasična kuhinja Start

Svežina doma, ki vas popelje v dan.

Klasična kuhinja Start

Svežina doma, ki vas popelje v dan.

V klasični kuhinji Start se vsak dan začne in konča povsem po vaši meri. Enostaven dizajn za ljudi, ki jim tudi male stvari pomenijo veliko. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti klasične kuhinje Start

Alples kuhinja Start je znana po svoji preprosti liniji in čisti obliki. Primerna za ljudi, ki jim je pri srcu minimalizem.

Vrata in predali klasične kuhinje Start so iz iverala, kuhinjski pult pa je odporen na vodo, saj je izdelan iz ultrapasa. Največkrat uporabljena kombinacija je naravni in sivi hrast z belo barvo oz. z nijanso magnolije.

  • enostavna, preglednin cenovno ugodna
  • vrata in predali iz plošče melamin
  • 16 lesnih in enobarvnih dekorjev
  • 4 dekorji v dekorativni izvedbi
  • 1 dekor v laminat izdelavi
  • 27 delovnih pultov iz različnih materialov in debelin


NAROČITE SE NA 3D IZRIS

VAM NAJBLIŽJI STUDIO

AKCIJE - KUHINJE

Barve

Vrata, predali, vitrine

Delovni pulti

Klasične kuhinje Alples servirajo jasne in ravne linije, kuhinjski elementi pa so temu primerno preprosti in ne zahtevajo nobene posebne izdelave.

Preglednost in enostaven dizajn Alples kuhinje Start sta tu zato, da minimizirata nepotrebne linije in elemente, kar pripomore k večji urejenosti in prostornosti kuhinjskega okolja. Ker urejenost in funkcionalnost gresta z roko v roki, se v kuhinjo Start še posebej lepo podajo kvalitetna kuhinjski aparati, prilagojeni na želeno višino. Cenovno nekoliko dostopnejši tip kuhinje je idealna rešitev za "štart" življenja na svojem.3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo