0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Jedilni koti klasik

Murales jedilni koti, ko se udobje združi z lepoto.

Jedilni koti klasik

Murales jedilni koti, ko se udobje združi z lepoto.

Jedilni koti različnih dimenzij v klasični ali moderni obliki. Možna leva in desna postavitev. Izbira lesa, oblazinjenje po želji. Preberi več
Murales

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka


Jedilni koti Murales so različnih dimenzij v klasični ali moderni obliki. Jedilni koti se lahko postavijo v levo ali desno postavitev. Pri določenih modelih je možna izdelava po vaših merah. Če v izboru blaga za kote Murales ne najdete svojega blaga, lahko daste vaše blago ali pa si blago izberete iz naše redne ponudbe za sedežne garniture. 
Jedilni koti Murales so izdelani iz masivnega lesa. Če pa želite imeti kot v svoji barvi oz. v lesu vaše kuhinje, naredimo kot po naročilu. V tem primeru potrebujemo vzorec lesa ali barve in z 90% se Murales približa vaši želji.

Oblazinjenje

Barve les

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo