0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Rustikalne jedilnice

Rustikalna jedilnica Murales, povezana z naravo.

Rustikalne jedilnice

Rustikalna jedilnica Murales, povezana z naravo.

Rustikalne jedilnice so še vedno pomemben del opreme jedilnice in kuhinje. Rustikalni slog sloni na naravnih materialih, lesenih masivnih mizah... Pri jedilnih mizah so najbolj opazne noge. Preberi več
Murales

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Rustika narekuje močne masivne noge v oglati obliki ali bogato izrezljane noge, katere elegantno podpirajo mizo iz sredine. V jedilnici rustikalni slog poudarite z lesenimi tramovi, izbrano tapeto, preprogo, sliko, raznimi okrasnimi dodatki...  Vendar naj velja, da manj je več.

Z jedilnico Murales si lahko opremite stanovanje, gostišče, protokolarni objekt, poslovni prostor, avle objektov,....

Rustikalne jedilne mize Murales se dobi v lesu hrasta. Možna je nadaljna obdelava luženja v belo, natur hrast, palisander, wenge in beljeni hrast.

Barve les

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo