0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Jedilne mize ovalne

Ovalne jedilne mize Murales, ko se udobje združi z lepoto.

Jedilne mize ovalne

Ovalne jedilne mize Murales, ko se udobje združi z lepoto.

Prednost ovalnih miz je v robu mize, ki je manj ali bolj zaobljen. Prevladujejo noge iz sredine mize, tako da lahko miza sprejme čim več ljudi. Preberi več
Murales

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po mizo

V spletno trgovino

Opis izdelka


Jedilne mize Murales se med seboj razlikujejo po velikosti, obliki in stilu. Prednost ovalnih miz je v robu mize, ki je manj ali bolj zaobljen. Odvisno od ostalega kuhinjskega pohištva pa poleg mize uporabite kuhinjski stol, ki ima oblazinjeno samo sedišče ali stol z oblazinjenim sediščem in naslonom. Jedilne mize so izdelane iz masivnega lesa bukve, hrasta ali ameriškega oreha. Možna je obdelava luženja v različne odtenke lesa po Muralesovi kolekciji. 

  • Izdelava jedilnice je možna tudi po vašem vzorcu lesa. V tem primeru potrebujemo vzorec lesa ali barve in z 90% se Murales približa vaši želji.

Barve les

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo