0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Barski stoli, barske mize

Barski stoli, obvezen dodatek v kuhinji ali jedilnici.

Barski stoli, barske mize

Barski stoli, obvezen dodatek v kuhinji ali jedilnici.

Barski stoli so vedno bolj nepogrešljiv kos pohištva kuhinje z otokom ali kuhinje s šankom. Večina barskih stolov ima možnost regulacije višine. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Višino si prilagodite kuhinjskemu pultu in osebno vam. Stoli nudijo dodaten nastavek za noge. Med barskimi stoli lahko izberete vrteče barske stole ali fiksne na nogah. Poleg lesa za barske stole se najpogosteje uporablja še nerjaveče jeklo in železo. V ponudbi so različne barve in oblazinjenje barskih stolov. 

Barske mize se uporablja za promocijske namene, na družabnih dogodkih, na sejmih...

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo