0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradne omare Akron

Kreativno, funkcionalno in estetsko dovršeno pohištvo. Vgradne omare Akron že trideset let rešujejo bivanjske zgodbe slovenskih domov. Omare, izdelane po meri prostora, s prilagojeno notranjostjo ter zunanjim izgledom, so najbolj inovativen način notranjega dizajna. Preizkusite vse njihove prednosti tudi vi!

Preberi več

Zakaj izbrati vgradno omaro Akron? Trideset let tradicije in bogatih izkušenj pri izdelavi ter več kot 3000 izdelanih vgradnih omar po meri na leto so zadosten razlog za izbiro. Omare z drsnimi vrati nudijo maksimalen izkoristek prostora, prilagojeno razporeditev notranjih polic, predalov, obešalnikov in košar, integrirano razvetljavo in popolno prilagoditev prostoru, ki ga imate na voljo v stanovanju.

Na voljo so številne barvne kombinacije, ki oblikovno nadgrajujejo vaš bivalni prostor. Kakovostni lesni materiali oddajajo občutek topline, v kombinaciji s steklom ali ogledalom pa delujejo razkošno in elegantno. Za estetiko vgradne omare Akron se skriva moderna tehnologija in sodobno udobje, kot so aluminijasto okovje, drsna vrata z mehkim zapiranjem in neslišno zapiranje predalov.

Nazaj na vrh

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo