0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Drsna vrata

Skrito ali odprto - vedno elegantno.

Drsna vrata

Skrito ali odprto - vedno elegantno.

Odlična rešitev pregraditve prostora, zapiranja stopnišč, garderobne sobe, pisarne... Drsna vrata izdelana po meri ne potrebujejo dodatnega odpiralnega prostora, vpeta so namreč v talna in stropna vodila. Tečejo tiho in gladko. Na voljo so v različnih izvedbah, delitve na vratih pa še posebno poudarijo izgled. Preberi več
Akron

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Za polnila drsnih vrat lahko izbirate med različnimi enobarvnimi ali lesnimi dekorji. Za bolj drzne pa pleksi steklo v vzorcu ali tiskom po vaši izbiri. Drsna vrata z ogledalom pa bodo optično povečale majhen prostor. 

Drsna vrata se izdela po meri. Možna je izvedba tudi z enim krilom z odpiranjem v levo ali desno stran. 

  • številna ponudba materialov
  • primerno za: prehod iz prostora v prostor, pregraditev, zapiranje hodnika in stopnišča, ureditev garderobne sobe
  • stilska ureditev pisarne in poslovnih prostorov

Toplina in domačnost v prostoru bo dosežena z izbiro materialov v lesnem dekorju. Da bo ustvarjen vtis večjega prostora so vrata z ogledalom odlična rešitev. Priporočamo, da so izbrana drsna vrata prilagojena prostoru, da upoštevate obstoječi stil pohištva, osvetljenost prostora in seveda vašo osebno noto. 

Vodilo drsnih vrat porabi minimalen prostor, vgrajeno v tla in strop. Odpiranje drsnih vrat je tiho, neslišno in elegantno. 

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo