0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Spalnica Arabeska

Kjer se srečata eleganca in igrivost.

Spalnica Arabeska

Kjer se srečata eleganca in igrivost.

Spalnica Arabeska presega svojo osnovno funkcijo spalnega prostora. Ročno obdelan masivni les, filigransko izpopolnjeni detajli in ambientalne osvetlitve služijo razvajanju vseh človeških čutov. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti spalnice Arabeska

Arabeska svojo prefinjenost lahko izrazi v štirih različnih barvah: bela lak mat, sahara lak mat, oreh in tekstil. Na voljo je širok nabor elementov, ki so vključeni povsem po meri. Ti prostor definirajo in dopolnijo.

Za posebno Arabeska vzdušje skrbijo svetila, s katerimi spalnica glamurozen in topel pridih. Posebnost v ponudbi je emocijski element, ki je v resnici okroglo ogledalo s plitvo stensko polico, v katero je vgrajen barvni LED trak.

Na voljo je 12 različnih tipov postelj z možnostjo nastavljive višine in dvižnih mehanizmov. Za osvetlitev spalnice Arabeska skrbijo ambientalna svetila:

  • podposteljno svetilo
  • svetilo garderobne omare
  • moderne nočne svetilke
  • emocijski element

Barve

Dokumenti

Spalnice Alples so znane po svojem kvalitetnem lesnem sestavu in prefinjenih potezah. Poleg sofisticiranega videza so tudi izjemno funkcionalne, saj zagotavljajo zračnost prostora in omogočajo kakovosten spanec.

Spalnica Arabeska je primerna za živahne a hkrati uglajene posameznike ali pare. Klasična zasnova spalnice v kombinaciji z ambientalnimi svetili daje prostoru sijaj, obenem pa poskrbi, da je vzdušje v njej še vedno sproščeno in prijetno. Možnost popolnega prilagajanja notranjih in zunanjih spalničnih elementov skrbi, da Arabesko vsakdo začuti na svoj način.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo