0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vgradna omara drsna vrata

Presegla je najina pričakovanja.

Vgradna omara drsna vrata

Presegla je najina pričakovanja.

V spalnici imava vgradno omaro, ki je nevpadljiva in deluje kot stena. Izbrala sva svetli odtenek brez ogledala. Notranjost omare je sestavljena po najinem izboru: police, predali, obešalne palice, košare ... Poleg nje lepoto lesa odseva tudi garderobna omara v predsobi. Premišljeno je vključena predsobna stena z obešali in ogledalom, narejenimi po meri. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

NE SPREGLEJTE: akcija na vgradne omare Alples


Vgradne omare Alples so odlična izbira za opremo vseh prostorov v stanovanju ali v hiši. Njihova prednost je, da se s svojim izborom kvalitetnih materialov, dekorjev in barv skladajo s pohištvenimi programi Alples. 

Vgradna omara je za razliko od klasične omare popolnoma prilagojena prostoru, ovira niso niti inštalacije, stikala, dimnik in podobne prostorske prepreke. Za vsak prostor je mogoče najti primerno rešitev. Nad omaro ni praznih prostorov, kjer bi se lahko nabiral prah. Na ta način je prostor v celoti izkoriščen.

Vgradna omara je lahko vgrajena praktično povsod - v spalnicah, otroških sobah, predsobah in hodnikih, kuhinjah, kopalnicah, pisarnah, vetrolovih, kletnih prostorih …. 

Z vgradno omaro lahko prostor pregradimo na dva dela. V ta namen je mogoča vgradnja le drsnih vrat prostora in ne celotne omare.

  • vgradnja med zidovi (t. i. niše)
  • prostostoječe
  • z enim zidom ob strani
  • garderoba v mansardi

Barve

Vgradne omare z drsnimi vrati segajo od tal do stropa, od stene do stene in zapolnijo vsak prostor do zadnjega milimetra. Vgradne omare so uporabne v vseh prostorih stanovanja, vedno več pa se jih uporablja tudi kot estetska in uporabna pregraditev prostora.

Priporočamo dodatno osvetlitev v notranjosti omare. Pri izbiri barve vgradne omare bodite pozorni na ostalo pohištvo v prostoru, notranjost pa je prepuščena vaši lastni izbiri. Izbirate lahko med policami, košarami, različnimi izvedbami obešalnikov, plitkimi ali globokimi predali in številnimi ostalimi dodatki.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo