0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Spalnica Magnet

Spalnica kot oaza dobrega počutja.

Spalnica Magnet

Spalnica kot oaza dobrega počutja.

Varna in zračna spalnica pomeni spočito telo in telo, pripravljeno na nove izzive. Alples spalnica Magnet je znana po tem, da vas zahvaljujoč blokiranju sevanja mobilnih naprav in naravnemu dizajnu vrhunsko pripravi na vsakdanje izzive. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti spalnice Magnet

Za Alples spalnico Magnet so značilne svetle barve in prilagodljiva končna višina ležišča. Ni le ergonomsko izpopolnjena, temveč postelja skupaj z nočno omarico naše telo varuje tudi pred sevanjem mobilnih naprav. 

Med osnovno opremo spadajo kakovostno ležišče z okvirjem, nočne omarice in garderobna omara. Izmed dodatnih elementov pa se lahko odločimo tudi za komodo, predalnik, nizke omarice ali dodatne police.

Celotna spalnica, vključno z osnovnimi in dodatnimi elementi, je narejena povsem po vaši meri. Prilagajanje je možno tudi pri garderobni omari, ki je lahko:

  • ravna s klasičnimi vrati
  • kotna
  • samostojna z drsnimi vrati
  • vgradna omara

Barve

Dokumenti

Izbrati ustrezen spalni prostor je ključno za kvaliteten spanec in prijetna jutra. Spalnica Magnet poskrbi za to, da je vpliv zunanjih dejavnikov na spanec kar se da minimiziran in da se v njej zbudimo naspani in pripravljeni za nov dan. S pomočjo vgrajenih tkanin je sevanje mobilnih naprav v sobi zmanjšano za 99 %.

Posebno svežino dodajo barve spalnice - na voljo je v treh različnih barvah front (hrast, kašmir siva in bela iveral) ter dveh barvah korpusa (hrast in bela iveral). Pisalne mize, postelje in viseči elementi so dodani poljubno in po vaši meri. Neskončna množica kombinacij ponuja, da je spalnica v celoti prilagojena posamezniku ali paru.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo