0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vzmetnica Oaza

Vzmetnica Oaza

Vrhunska vzmetnica s 5 conskim žepkastim vzmetenjem za optimalno podporo in prilagajanje telesu. Preberi več
Meblo jogi

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Lastnosti vzmetnice Oaza Meblo jogi:

  • 5 consko ergonomsko žepkasto vzmetenje, izjemna točkovna prilagoditev
  • optimalno kroženje zraka, stranska opora za lažje vstajanje
  • sestava jedra: žepkaste vzmeti, 4 cm lateks, jutina vlakna
  • prevleka: bombažno polnilo, zračna pletenina, pralna pri 40°C in protibakterijska
  • višina: 23 cm
  • dimenzije: 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 cm


  • GARANCIJA: 2 leti


Priljubljena vzmetnica za mladostnike nudi 5 consko žepkasto vzmeteno jedro. Izjemna točkovna prilagodljivost - odzovejo se le vzmeti, na katere pritiska telo. Hrbtenica je fiziološko poravnana in v pravilni legi. Mišice so sproščene, telo pa pripravljeno na novo dnevno dogodivščino. 

Zračne komore v vzmeteh omogočajo optimalno kroženje zraka in prijetno spalno klimo. Vzmetnica ima vgrajen stranski rob, kar omogoča lažje vstajanje.

Za udobje poskrbi plast lateksa in vlakna jute. PREOBLEKA je snemljiva, pralna pri 40°C, antibakterijska. Izjemno prijetna in nežna preobleka je prešita z bombažno - sintetičnim polnilom.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo