0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Mladinska soba Mali Princ

Ko mere prostorov ne predstavljajo več omejitev.

Mladinska soba Mali Princ

Ko mere prostorov ne predstavljajo več omejitev.

Mladinske sobe Mali Princ uresničujejo najstniške želje po barvitosti in pestrosti. Z veliko izbiro elementov, že pripravljenimi sestavi in neskončno paleto barv nudijo možnost popolne prilagoditve. Preberi več
Mali Princ

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti mladinske sobe Mali Princ

Program mladinskih sob Mali Princ ponuja prostorne rešitve za vse trenutke odraščanja in raziskovanje novega. Odprte rešitve za domišljijo in posebne želje, ki naredijo sobo še bolj posebno.

Vse sobe se lahko sestavijo s serijsko izdelanimi elementi ali z elementi po meri. Možen je sestav sobe po posameznih elementih. Kvalitetni in odporni materiali zagotavljajo optimalno oblikovan spalni in delovni kotiček.

Pestro barvno paleto sestavlja 24 lak mat barvnih odtenkov, 5 lesnih dekorjev, 2 izvedbi lak sijaj in 4 različice usnja za postelje.

  • velika garderobna omara z drsnimi vrati in dodatnimi predali
  • postelja z dvižnim odpiranjem ali predalom 
  • pisalna miza po meri
  • predalnik na kolesih

Barve

Mladostniške sanje in drznost v mladinski sobi Mali Princ niso nikoli spregledani. Različni sestavi mladinske sobe, kot so most, odprte ali zaprte stenske omarice, personalizirana oblika in velikost pisalne mize, so priložnost za mlade, da na poti do odraslosti najdejo same sebe.

Pri tem jih spremlja kakovostno pohištvo iz naravnih materialov v barvah, ki so njim najbolj pisane na kožo. Ko je soba pospravljena, je v njej lažje zadihati. K temu pa bistveno pripomorejo prostorne garderobne omare z načinom odpiranja po želji.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo