0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dnevna soba Prizma

Dnevna soba elegantnih čistih linij.

Dnevna soba Prizma

Dnevna soba elegantnih čistih linij.

Moderna dnevna soba Prizma v barvnih kombinacijah bele in oreha ter peščene in oreha omogoča tako klasične kot moderne postavitve. Čiste elegantne linije popestri dekorativna letev na lakiranih frontah, ki je oblikovna značilnost programa. Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po sobo

V spletno trgovino

Opis izdelka

Posebnosti dnevne sobe Prizma

Prizma nam ponudi pestro izbiro elementov, med njimi omare za shranjevanje, elemente za zabavno elektroniko, knjižne regale, kotne elemente ter povezovalne elemente s kuhinjami Alples. Za prijetno vzdušje ambienta poskrbi osvetlitev vitrin in stenskih polic.

Ko se iz širnega sveta vrnemo domov, se vtisi in doživetja prelivajo iz nevtralno bele kuhinje mimo orehovih visečih omaric v barvno usklajeno dnevno sobo in spet nazaj...

  • elegantna dnevna soba v kombinaciji oreh dekor, bela mat in peščena
  • omogoča moderno kot klasično postavitev dnevne sobe 


  • biblioteka in samostojni TV elementi
  • vitrine z ambientalno osvetlitvijo ter stenske police

Barve

Dokumenti

Dnevna soba Prizma je trendovski program pohištva za dnevne sobe. Elegantna dnevna soba Alples je na voljo v barvi plemenitega oreha in v premišljeni kombinaciji z belo ali peščeno barvo. Omogoča moderne postavitve dnevnega prostora z željo po minimalizmu. Nabor elementov pa omogoča tudi klasične postavitve z več elementi, biblioteko in shranjevalnimi prostorom po želji. 

Sestavite si svojo dnevno sobo po elementih. Za dodano vrednost dnevni sobi pa lahko izberete moderno ambientalno osvetlitev vitrin in stenskih polic. 

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo