0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Aparati Bora

Konec dobe kuhinjskih nap.

Aparati Bora

Konec dobe kuhinjskih nap.

Dvigovanja pare in neprijetnih vonjav v zrak prostora NI VEČ! Izsesano na licu mestu, neposredno na kuhalni plošči, dobesedno iz loncev, ponev ali žara. Preberi več
Bora

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Sodobno bivanje in kuhanje

  1. Svež zrak - brez vonjav in mastnih delcev
  2. Prost pogled - nemoten pogled
  3. Enostavno upravljanje - funkcionalnost za užitek
  4. Najvišja zmogljivost - visokokakovostni materiali
  5. Preprosto čiščenje - brez težav v pomivalnem stroju
  6. Brezčasni dizajn - nova estetika prostora


Sanjska kuhinja

Kakšna naj bi bila sanjska kuhinja?

Vsak ima svoj pogled kako naj bi sanjska kuhinja izgledala. Naj bo moderen, klasičen ali celo podeželski slog. Pomembno je, da bo kuhinja srce našega doma in da bo služila nam. Kuhinja z aparati Bora pa bi bila lahko že ena od sanjskih kuhinj. 

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo