0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Otroška soba za dojenčka

Otroška soba za dojenčka

Otroška sobica Mali Princ naše najmlajše poseje z nežnostjo in udobjem, staršem pa nudi varno okolje za optimalen razvoj dojenčka. Preberi več
Mali Princ

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Posebnosti otroške sobe za dojenčka

Otroška soba za dojenčka Mali Princ je primerna za najmlajše, ki v svojem začetnem obdobju življenja potrebujejo varnost in zaščito. Za to poskrbi pregrada na otroški posteljici in kakovostni materiali. Robovi elementov sobe za dojenčka so zaobljeni, tako je tveganje za poškodbo malega bitja bistveno manjše.

Ko dojenček malce odraste, je možna predelava otroške postelje v posteljo za majhnega otroka.

  • otroška posteljica 70 cm x140 cm
  • možnost aplikacije dodatnega varovala na posteljo
  • nizek predalnik s previjalno mizo
  • nizki elementi z vrati, policami ali predali
  • stenske dekoracije z obešalnimi elementi
  • odprti regali s policami za knjige in igrače
  • predal pod posteljo za izkoriščenost prostora

Glavna prednost sobe za dojenčka Mali Princ je to, da je varnost v njej zagotovljena. Zaobljeni robovi, zdravju prijazni in naravni materiali poskrbijo za optimalen razvoj malčka. Elementi otroške sobe, ergonomsko prilagojeni majhnemu otroku in nežne barve staršem utrdijo zaupanje, da je dojenček v sobi povsem varen.

Oblikovanje sobe po meri prostora in željah staršev pušča odprte možnosti za sestavo otroške sobe. Dodatni elementi poskrbijo za to, da je soba kar se da funkcionalna, naporne noči z malčkom pa vsaj malce lažje. 

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo