0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Otroška soba Mali Princ s pogradom

Otroška soba Mali Princ s pogradom

Unikatne postavitve pogradov za majhne ali velike otroške sobe. Kreativni prostor za raziskovalce otroškega sveta. Preberi več
Mali Princ

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka


  • tri višine pogradov: 95, 134 in 166 cm
  • različne postavitve
  • velikost ležišča 90x200 cm
  • stopnice v obliki predalov za shranjevanje
  • stenske obloge
  • varovala pograda

Mali Princ ima na zalogi največjo izbiro pogradov v otroški sobi. Sestavite svojo idealno postavitev s pogradi in mostovi v praktično neomejeni pestrosti elementov in barv. Vsaka postavitev je unikatna. Tako se najde prostor za enega, dva ali celo več raziskovalcev otroškega sveta.

POGRAD V OTROŠKI SOBI

Otroška soba naj bo funkcionalna, nudi naj pestrost in varnost, ne glede na to, ali v sobi biva otrok sam, ali pa je otroška soba namenjena dvema otrokoma. Pri otroški sobi za dva je otroška soba s pogradom najpreprostejša rešitev zagate s prostorom. V ponudbi salonov Prevc imamo različne vrste pogradov – klasični pograd, kjer sta ležišči drug nad drugim, pograd, kjer sta ležišči pravokotno drug na drugega ter možnost zamaknjenih ležišč, drug pred drugim. Otroška soba v več nivojih nudi več prostora za shranjevanje, bolj razgibano obliko otroške sobe, predvsem pa več prostora za igro.

Če je prostor za otroško sobo majhen ali pa ima morda poševne stene, prepustite izris otroške sobe naši izkušeni ekipi. Ker domišljija pri otrocih ne pozna meja, so lahko del otroške sobe, poleg ležišča, omare, pisalne mize in polic, tudi most ali manjša hiška za skrivanje.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo