0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Otroška soba Mali Princ za dva

Otroška soba Mali Princ za dva

Prilagodljivost za dva ali več otrok. Soba Mali Princ, kjer štejejo skupni trenutki. Preberi več
Mali Princ

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

  • pogradi različnih velikosti
  • pogradi različnih postavitev
  • skupni deli sobe za otroke
  • individualni kotički za vsakega otroka
  • material les: beli gladek iveral in larix
  • 28 lak mat barv na izbiro
  • 3 lak sijaj barve na izbiro

Tu se sliši smeh in tu se pretakajo solze. Tu se sklepajo prijateljstva, tukaj se gradijo temelji za nadaljnje življenje. Intenzivno prepletanje spanja, počitka, igre in učenja. Nič ni nemogoče tudi za skupno bivanje v enem prostoru. Niti takrat, ko so v njem trije.

V sobi Mali Princ zares štejejo le najlepši trenutki.

IGRIVE, PROSTORNE, PRILAGODLJIVE OTROŠKE SOBE MALI PRINC 

Igrive otroške sobe, uresničijo otroške želje po barvitosti in pestrosti. Prostorne, dovolj velike za vse trenutke odraščanja. Prilagodljive, z veliko izbiro elementov pohištva, številnimi sestavi in barvami nudijo popolno prilagoditev sobi. Sobe po meri, izdelane po vaših željah. Otroška soba s pravo izbiro barvnih kombinacij je primerna tako za fanta kot za punco. 

Prostorna garderobna drsna omara nudi dovolj prostora za vsa otroška oblačila. Predalnik v katerega bo deklica pospravila nogavičke, perilo in svoje najljubše majice. Regal s poličkami za knjige. Majhne in velike pisalne mize s predali. Široke in udobne postelje za prijetne otroške sanje.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo