0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vzmetnica Perla Partner

Vzmetnica Perla Partner

Partnersko ležišče: ena skupna prevleka in dve jedri različnih trdot. Ležišče je namenjeno parom z zelo različno telesno težo. Enemu ustreza mehkejše in drugemu trše ležišče. Preberi več
Meblo jogi

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Lastnosti partnerske vzmetnice Perla Meblo jogi:

  • POSEBNOST partnersko ležišče: dve različni trdoti jedra in ena skupna prevleka (srednje trdo in trdo jedro)
  • možni dimenziji: 160x200 in 180x200 cm
  • primerno za alergike
  • 5 consko ergonomsko žepkasto vzmetenje
  • izjemna točkovna prilagoditev, optimalno kroženje zraka, stranska opora za lažje vstajanje
  • sestava jedra: žepkaste vzmeti, 2 cm spominske pene, 2,5 cm profilirane puhin pene
  • prevleka: zračna antibakerijska, snemljiva pralna prevleka, pranje pri 40°C
  • nadstandardna višina: 25 cm
  • GARANCIJA: 2 leti

Partnersko ležišče ima eno skupno prevleko in dve jedri različnih trdot. Ležišče je namenjeno parom z zelo različno telesno težo. Enemu ustreza mehkejše in drugemu trše ležišče. 

5 consko ergonomsko žepkasto vzmeteno jedro nudi izjemno točkovno prilagodljivost - odzovejo se le vzmeti, na katere pritiska telo. Hrbtenica je fiziološko poravnana in v pravilni legi. Mišice so sproščene, telo pa pripravljeno na novo dnevne obveznosti. Zračne komore v vzmeteh omogočajo optimalno kroženje zraka in prijetno spalno klimo. Vzmetnica ima vgrajen stranski rob, kar omogoča lažje vstajanje.

Spalno udobje nudi 2 cm spominske pene in 2,5 cm profilirane PUHIN pene. Spominska pena sledi individualnemu obrisu telesa in zmanjšuje povratni pritisk na telo, je hipoalergena in zato primerna za alergike in astmatike. PUHIN pena omogoča kroženje zraka in preprečuje pregrevanje telesa ter učinkovito razbremeni mišice in sklepe. 

PRIPOROČAMO: za lažje vstajanje naj bo sama ležalna višina od 50 pa tudi do 65 cm. 

In kako lahko to dosežete? V naši ponudbi imamo postelje, ki vsebujejo okovje s katerim si pri montaži postelje prilagodite dno postelje po višini. Posteljne letve so višine 5 do 7 cm. Na samo končno ležalno višino pa vpliva tudi sama višina vzmetnice.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo