0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vzmetnica Ultima Memory ZIP

Vzmetnica Ultima Memory ZIP

Izjemno udobna in zdrava vzmetnica iz linije alpDREAM. Največja prednost vzmetnice so mikro žepkaste vzmeti, kar omogoča večjo prilagodljivost in ... Preberi več
Alples

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

100% prilagajanje, mikro žepkasto vzmetenje, spominska pena, snemljiva in pralna prevleka.

Lastnosti vzmetnice Ultima Memory ZIP:

  • 7 consko mikro žepkasto vzmetenje, trdo, srednje trdo in mehko ležalno udobje
  • jedro: popolna prilagodljivost na številne vzmeti, prezračevanje in odvajanje vlage v vzmetnici omogoča 3D zračni trak, ojačan obod proti posedanju, plast Memory spominske pene, poliuretanska pena
  • prevleka: zračna pletenina z izvlečki aloe vere, snemljiva in pralna pri 40°C, ležišče je primerno za alergike
  • nadstandardna višina: 25 cm
  • širine: 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180 cm
  • dolžine: 190, 200, 210, 220 cm
  • GARANCIJA: 2 leti

Izjemno udobna in zdrava vzmetnica.

Vzmetnica Ultima Memory ZIP je ležišče visoke kakovosti. MICRO žepkasto vzmetenje s kar 542 vzmetmi na m². Takšno jedro omogoča popolno prilagajanje vaši obliki in telesu daje dobro oporo. Mikro vzmeti med ležanjem nudijo še večjo elastičnost in prilagodljivost kot klasično žepkasto vzmetenje. 3D zračni trak na obodu vzmetnice omogoča maksimalen pretok in kroženje zraka. Ležišče je zato stalno suho in ni pogojev za pojav kondenza, plesni in neprijetnih vonjav. Vzmetnica ima vgrajen stranski rob, kar omogoča lažje vstajanje.

PREOBLEKA vsebuje izvlečke aloe vere. Izvlečki aloe vere delujejo protistresno, povečujejo koncentracijo in dobro počutje med spanjem, hkrati pa skrbijo za regeneracijo kože. Blago je prijetno mehko, zračno in reliefno prešito. Prevleka je snemljiva v dveh delih. To vam omogoča, da del prevleke oprete in posušite, del prevleke pa je ta čas še vedno na vzmetnici v uporabi.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo