0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Oprema oskrbovanega dvosobnega stanovanja

Kuhinje

Vgradne omare

Spalnice

Apartmaji

Dnevne sobe

V salonih Prevc smo opremili kuhinjo, dnevno sobo, spalnico z vgradno omaro, predsobo ter shrambo. Vsi prostori v stanovanju, z izjemo kopalnice, so delo projektanta Davida iz Alples studia BTC. Pa se podajmo na sprehod po čudoviti notranjosti.
Oprema oskrbovanega dvosobnega stanovanja

Nakup in oprema novega stanovanja je zajeten zalogaj za ljudi, ki se bližajo zrelim letom. Še posebej pa to velja za tako imenovana oskrbovana stanovanja. V stavbi, ki je prilagojena starejšim, so prostori visoki, prehodi široki ter omogočajo gibanje tudi tistim z gibalnimi ovirami. Dom upokojencev, ki običajno stoji v bližini, zagotavlja bližino zdravstvene oskrbe in dodatne storitve kot je na primer možnost prehrane, varstvo in dodatna pomoč. Oskrbovano stanovanje je zagotovilo za varno, zdravo in zadovoljno starost.

V soseski Taber pri Cerkljah na Gorenjskem smo opremili 53 m2 veliko dvosobno stanovanje. Kuhinja, jedilnica in dnevna soba so skupaj s predsobo združeni v en sam večji prostor v velikosti 20 kvadratnih metrov. Spalnica na levi je velika 15, shramba pa dobre tri kvadratne metre. 

Tloris dvosobnega stanovanja Taber

Skupaj s prostorno kopalnico in pokritim balkonom je stanovanje zaokroženo v funkcionalno, starejšim primerno celoto. V salonih Prevc smo opremili vse prostore z izjemo kopalnice. Pa se podajmo na sprehod po notranjosti.

KOTNA KUHINJA

Kotna kuhinja Plana Alples

Delovni pult v kuhinji Plana in stenska obloga

Stranka je izbrala kuhinjo Plana Alples. Postavljena je v kotnem delu osrednjega prostora. Levi del kuhinje se zaključi s samostoječim hladilnikom in se nadaljuje v dnevno sobo. Vsi gospodinjski aparati v kuhinji so znamke Bosch.

Model kuhinje Alples Plana
Dimenzije kuhinje 2750 x 1786 mm
Barve kuhinjskih front sahara lak mat
Barva zgornjih kuhinjskih front dimno siva
Lesni dekor zaključnih stranic hrast halifax konjak
Delovna površina in stenska obloga laminat travertino
Ročaji nasadni ročaji krom mat
Obdelava kuhinjskih front lak mat


DNEVNA SOBA

Minimalistična dnevna soba s počivalnikom, klubsko mizico in trodelnim sestavom pohištva je umeščena ob panoramsko okno. Dolžina pohištvenega sestava je 1400 mm, globina pa 400 mm. Izdelan je v kombinaciji lesnega dekorja hrast halifax konjak, laminatne plošče travertino in front v barvi sahara v lak mat obdelavi. 

Dnevna soba Alples, po meri izdelana iz kuhinjskih elementov

Dnevna soba v stanovanju


SPALNICA

Spalnica je prostorna, v njej pa je prostor za posteljo velikosti 140 x 200 cm z dvema omaricama in daljšo stensko polico. Zraven je manjši delovni kotiček s pisalno mizo in dvema stenskima poličkama za odlaganje. Stranka je izbrala pohištvo Magnet Alples.


GARDEROBNA OMARA PO MERI

Na drugi strani spalnice, tisti, ki je nasprotna balkonskim vratom, je postavljena vgradna omara. Tridelna omara je izdelana po meri, poteka pa od tal do stropa in se tudi na desni strani popolnoma zlije s prostorom. Izbrani dekorji so usklajeni s pohištvom Magnet Alples. 

Omara ima tri enako velika drsna vrata v barvi hrasta, notranjost pa je izdelana v nevtralni peščeni bež barvi. Ima tri notranje predale v srednjem delu, na levi in desni pa so obešalne palice in police, postavljene po želji stranke. Celotna dolžina garderobne omare je 3120 mm, višina pa 2816 mm. 

Garderobna omara Alples po meri

Vgradna omara - odprta na sredini


Model vgradne omare Alples Magnet
Sestava vgradne omare tridelna omara z drsnimi vrati
Dimenzije vgradne omare 3120 x 2816 x 650 mm ( dolžina x višina x globina) 
Način postavitve odprto - zid - zid
Izbrana barva hrast kaisersberg


SHRAMBA PO MERI

Kakšno dodano vrednost ima shramba, se zavemo šele, če je nimamo. Ampak tole stanovanje ima velik plus, ker ima celo dve shrambi. Eno v stanovanju in eno v kletnih prostorih. V salonih Prevc smo opremili shrambo v stanovanju, ki je velika 3,4 m2. Police so izdelane po meri v peščeni bež barvi in se razprostirajo na osrednji in desni steni prostora. Levi del omare ima dimenzije 1928 mm, desni pa 1603 mm.

Shramba po meri Alples


PREDSOBA

Minimalistična predsoba je prva, ki vsakogar pozdravi ob vstopu v stanovanje. Obešalna stena in manjši odlagalni prostor nista prenatrpala vhoda v stanovanje. Ta je še vedno zračen, prostoren in odprt. Seveda pa je v predsobi obvezno tudi ogledalo. Izbrano pohištvo je iz linije Magnet Alples.

Predsoba Magnet na obeh straneh vhoda v stanovanje


Dvosobno stanovanje je ekipa Alples studia BTC skupaj s stranko projektirala in izdelala tako, da bo gospe v zrelih letih omogočalo udobno, varno in zadovoljno bivanje. Stranki se zahvaljujemo za zaupanje in ji želimo prijetno bivanje. Pa hvala tudi za prijetno pogostitev ob našem prihodu. Srečno!


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo