0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Opremili smo družinsko montažno hišo s čudovitim razgledom

Kuhinje

Vgradne omare

Otroške sobe

Spalnice

Apartmaji

Dnevne sobe

ZA CELOTEN DOM

S pohištvom Alples so opremljeni vsi prostori montažne hiše Lumar. Kuhinja Urbana in garderobna soba Magnet pa sta izdelani 100% po meri. Čudovita hiša, preverite!
Opremili smo družinsko montažno hišo s čudovitim razgledom

Montažna hiša Lumar stoji na odlični lokaciji v bližini avtoceste na mestu, kjer se Notranjska že nagiba k Primorski. Hiša je postavljena streljaj od mestnega središča, na rahli vzpetini s prekrasnim razgledom na bližnje hribe. Pravijo, da burja v tistih krajih kar dobro potegne. Mi smo se povabili na obisk v prekrasnem sončnem vremenu, vleklo pa je, to moramo priznati.

Ekipa Alples studia BTC je opremila celotno družinsko hišo. Izpod rok projektanta Davida so prišle kuhinja, dnevna soba, predsoba, spalnica z garderobno sobo, otroška in mladinska soba pa še soba za goste za povrhu. Hiša je prostorna, svetla in opremljena z modernim pohištvom, osnova je minimalističen dizajn. Elementov pohištva je ravno toliko, kolikor jih stanovalci rabijo. Ničesar ni premalo in ničesar preveč. Ko se sprehodiš po stanovanjski hiši, je končni učinek zares fantastičen. Pohištvo, belo in v lesnih dekorjih, je večinoma serijsko pohištvo Alples, po meri je izdelana le vgradna omara v spalnici in kuhinja Alples z otokom.

Tudi vas vabimo, da se skupaj z nami sprehodite po tej čudoviti hiši.

KUHINJA

Stranka je izbrala kuhinjo Urbana Alples v dimno sivi barvi z dodatkom svetlega hrasta halifax. Postavljena je v eni liniji do stropa, pred njo pa je kuhinjski otok z mini šankom. Na otoku je prostor za kuhalno ploščo in mini zajtrkovalni pult. Nad otokom visi dizajnerska kuhinjska napa Faber Beat. Gospodinjski aparati so znamke Gorenje in Bosch.

Kuhinja Urbana Alples

Kuhinja Urbana skica


Model kuhinje Urbana
Barva kuhinje dimno siva in hrast svetli halifax
Obdelava front lak mat
Dožina stenskega dela kuhinje 283 cm
Višina stenskega dela kuhinje do stropa - 254 cm
Velikost kuhinjskega otoka 184 cm x 97 cm 
Velikost šanka na otoku 155 cm x 40 cm 

DNEVNA SOBA

Za dnevno sobo je stranka izbrala model Prizma Alples, ki s svojo brezhibno belino in žlahtno orehovo barvo daje eleganco celotnemu prostoru. Regal v dnevni sobi je sestavljen iz osrednjega TV elementa, desne visoke vitrine s predalniki in leve nizke omarice. Minimalno, a več kot dovolj. Pohištvo v dnevni sobi zaokroži klubska mizica Prizma v beli barvi z dodatkom oreha.

Dnevni prostor z dnevno sobo Prizma

Dnevna soba Prizma

Model dnevne sobe Prizma Alples
Dolžina sestava 270 cm
Višina elementa z vitrino 209 cm
Barva  bela in oreh
Velikost klubske mizice 100 cm x 60 cm

PREDSOBA

Predsoba je tista, ki nas prva pozdravi, ko pridemo domov. Sestav predsobe je iz univerzalne linije pohištva Magnet v beli in svetli hrastovi barvi. Elementi so klasični za predsobo - obešalna stena, ogledalo, komoda, omarice s predali in stenska polica. Kombinirani so tako, kot to dopušča prostor na vhodu v stanovanjsko hišo.

Predsoba Magnet

Predsoba Magnet Alples

SPALNICA

Spalnica je kraljica zgornjega nadstropja. S svojo fantastično postavitvijo in razgledom ponuja več kot le dober počitek. Zakonska postelja Magnet z dvema nočnima omaricama zadostuje za spalni del. V komodi je prostor za odlaganje, priročno ogledalo pa daje možnost za obvezni postanek in pregled pred odhodom zdoma. 

Spalnica Magnet Alples s čudovitim razgledomSkica spalnice Magnet - postelja z omaricami

Model spalnice Magnet Alples
Model postelje Magnet z lesenim vzglavjem
Velikost postelje 160 cm x 200 cm
Izbrana barva svetli hrast in bela
Velikost komode 90 cm dolžina x 41 cm širina

GARDEROBNA SOBA

Del spalnice je tudi garderobna soba v obliki črke U. Večinoma zaprte garderobne omare nudijo popoln prostor za shranjevanje oblačil, dve obešalni steni na vsaki strani ter nekaj odlagalnega prostora. Izdelana je 100% po željah naročnika in poteka od stene do stene skoraj do stropa. Barve in materiali so popolnoma enaki kot v sosednji spalnici - bela barva iveral in svetel hrast. 

Garderobna soba po meri v spalniciGarderobna soba po meri - skica


Levi del vgradne omare 180 cm zunanji del
Osrednji del vgradne omare 300 cm zunanji del
Desni del vgradne omare 180 cm zunanji del
Notranjost vgradne omare izdelava po meri
Izbrane barve bela iveral in hrast

OTROŠKA SOBA 

V otroški sobi Magnet kraljujeta bela in modra barva. Postelja je izdelana v velikosti 140 x 200 cm. Zraven postelje je lušten delovni kotiček s pisalno mizo, predalnikom in stenskimi poličkami. Na drugi steni ima deček veliko garderobno omaro, nekaj nizkih omaric ter odprte regale za igrače.

Fantovska soba MagnetFantovska soba Magnet - skica


DEKLIŠKA SOBA

V zgornjem nadstropju so tri sobe in ena izmed njih je dekliška soba. Izbrano pohištvo je Magnet Alples v dekliški barvni kombinaciji - fronte v beli in marelični barvi. V dekliški sobi so večje garderobne omare kot v fantovski sobi in več je tudi shranjevalnega prostora. Delovni kotiček se nahaja poleg okna in ima obilo delovne svetlobe.

Dekliška soba Magnet

Dekliška soba Magnet


SOBA ZA GOSTE

Kako že pravijo? Last but not least. Prva sobica spodaj pri vhodu v stanovanjsko hišo in zadnja sobica v naši predstavitvi je soba za goste. Prostor je namenjen velikim in zelo majhnim gostom, kot je videti po njegovi opremi. Velika zakonska postelja, posteljica za dojenčke, previjalna mizica, stenski obešalnik in dvojna garderobna omara. Naj bo dovolj!

Soba za goste MedejaSoba za goste Medeja - skicaTako. Prišli smo do konca. Tukaj se naše popotovanje konča. Sprehodili smo se po čudovito urejenem stanovanju v stanovanjski hiši. Stranki se res iz srca zahvaljujemo, da nam je zaupala izdelavo pohištva. Hvala tudi, ker so nam dovolili pokukati v to njihovo malo kraljestvo. Tudi mi smo bili nad njim navdušeni. Veliko lepega želimo vsem stalnim in občasnim prebivalcem te hiše. 

Projekt za opremo celotnega stanovanja ali hiše (tudi montažne hiše Lumar ali katerekoli druge) lahko pripravimo tudi vam in vse pohištvo izdelamo po meri prostora in vaših željah. Povabljeni v vam najbližji salon pohištva Prevc.Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo