0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Čudovita Danküchen kuhinja z otokom

KUHINJA Z OTOKOM

Prenova stanovanja uspešna, kuhinja postavljena!
Čudovita Danküchen kuhinja z otokom

Prenova stanovanja v stanovanjski hiši je bila uspešna, kuhinja je postavljena, stranka pa je bila tako zadovoljna, da nam je poslala fotografije.

Tale čudovita kuhinja stoji v prenovljeni hiši na obrobju gorenjske prestolnice. Ne le v novogradnjah, tudi pri prenovi lahko postavite sanjsko kuhinjo. Postavitev z otokom, ki je pred vami, je nesporni dokaz o tem. 

Kuhinja Danküchen
Model kuhinje Andros
Barva front Jasmin Diamant mat
Barva delovne površine Burguesa Eiche - hrast
Barva stenske obloge Burguesa Eiche - hrast
Vitrine antracit s prozornim steklom
Dolžina levi krak 314 cm
Dolžina desni krak 470 cm
Dolžina otoka 180 cm

Moderna in svetla kuhinja Andros ima vgradne ročaje v antracitni barvi. V isti barvi so izdelani tudi vitrina, hladilnik, kuhalna plošča, korito, stikala in stropne luči. Antracitna barva predstavlja lep dodatek in barvno protiutež sicer svetli kuhinji. 

Kuhinjsko korito Blanco Metra v antracitni barvi je postavljeno tik pod kuhinjskim oknom. Stenska polica pod oknom pa je oblečena v hrastov lesni dekor. 

Kuhinjske fronte so izdelane  v prijetni barvi jasmina, lakirani v mat obdelavi, ki se lepo dopolnjuje s hrastovo barvo. Na desni strani kuhinje je postavljen velik samostoječ hladilnik znamke Bosch. Tudi pečica in pomivalni stroj sta znamke Bosch. 

Kuhinjski otok kraljuje na sredini kuhinje v dolžini 180 cm. Lepo zaokroženi robovi dajejo kuhinji mehkobo in domačnost. Kaj pravite, bi se tudi vi z veseljem zavrteli okrog njega in kaj dobrega skuhali?

Stranki se zahvaljujemo za zaupanje in ji želimo prijetno bivanje, kuhanje in druženje v tem čudovitem prenovljenem prostoru, sodelavcu Miranu pa čestitamo za uspešno izpeljan projekt.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo