0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Mini kuhinja Alples v prijetnih barvah

Kuhinje

Apartmaji

MAJHNA KUHINJA

Še ena kuhinjska mojstrovina je prišla izpod rok naše ekipe. Gre za lakirano kuhinjo Alples v treh delih, postavljena pa je v Ljubljani.
Mini kuhinja Alples v prijetnih barvah
Ljubljana je bogatejša za še eno kuhinjsko mojstrovino. Majhen prostor posebne oblike je narekoval mini kuhinjo. Kuhinja je tako majhna, da jo je stranka komaj fotografirala. Pa vendarle ima vse, kar se za kuhinjo spodobi, prostor pa je do zadnjega kotička dobro izkoriščen. V istem prostoru je namreč še jedilnica, ki jo od kuhinje loči mini šank.


Postavitev kuhinje

Kuhinja je postavljena v treh delih. En del je v obliki črke, L in tu stojijo korito, štedilnik in mini šank. Levi krak kuhinje je dolg 222 cm, desni pa 162 cm. Drugi del kuhinje obsega zgolj dvodelno visoko omarico dolžine 45, globine 61 in višine 250 cm. Omarica stoji v kotu med dimnikom in vrati v sosednji prostor.


Kotni del kuhinje Urbana s koritom in kuhalno ploščo

 

Tretji del kuhinje je sestavljen iz niza kuhinjskih omaric z enim visokim elementom, ki ima pečico. Dodana sta še dva nizka elementa, desni končni element ima posnet rob. 100% prilagodljivost pri projektiranju in izdelavi sta sicer dve največji prednosti kuhinj Alples. V še tako majhnem prostoru se najde rešitev, ki ustreza uporabniku.


Del kuhinje Urbana, sestavljen iz treh elementov 

Izbrane barve

Stranka je izbrala kombinacijo dveh barv. Kuhinjske fronte so izdelane v prijetni barvi magnolije, v lak obdelavi in visokem sijaju. Delovne površine in poličke pa so izdelane v prijetno topli zemeljski barvi hrasta. Gre za hrast halifax konjak barvo. Stenska obloga je izdelana iz kaljenega stekla, dekor na stenski oblogi je izdelan v vzorcu po želji stranke in se lepo povezuje z barvami kuhinjskega pohištva. Luštno!

Kotna kuhinja Urbana z mini šankom

Kuhinja Alples
Model kuhinje Urbana
Barva magnolija lak in hrast halifax
Ročaj kovinski mat
Delovne plošče hrast halifax konjak laminat
Napa Faber WH MATT

Tloris kuhinje

Kuhinja Urbana je sicer eden izmed najbolj priljubljenih modelov kuhinj Alples. Spada med moderne kuhinje z največjo funkcionalnostjo. Na tlorisu kuhinje pa si lahko ogledate vse dimenzije kuhinjskih elementov. Kuhinja je izrisana in izdelana tako, da je izkoriščen vsak kotiček prostora. V stanovanjih, še posebej manjših, je premišljen 3D načrt kuhinje zares zlata vreden.

Tloris kuhinje Urbana Alples

KUHINJA URBANA


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo