0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Črnobela kuhinja Alples v mansardi stanovanjske hiše

Kuhinje

Apartmaji

DRUŽINSKA KUHINJA

Moderna kuhinja v dveh barvah in linijah postavitve, ki jo čuva pasja lepotica Ruby
Črnobela kuhinja Alples v mansardi stanovanjske hiše

V stanovanjski hiši v okolici Škofje Loke je družina letos prenavljala kuhinjo. Kuhinja sicer stoji v mansardi in so jo ob menjavi strehe z gradbenimi deli prenovili tako, da so namesto strešnih oken vgradili klasična okna. Prostor so tako povečali in ga radodarno oskrbeli z naravno svetlobo. 

Mansardna kuhinja Alples

Kuhinjski prostor je dopuščal dvolinijsko postavitev kuhinje. Levi krak kuhinje je nekoliko krajši in izdelan v dolžini 256 cm, leseni del pa se zaključi s samostoječim hladilnikom. Desni krak kuhinje pa ima korito, kuhalni del in visoke shrambne omare. V dolžino meri 365 cm in se zaključi tik ob kuhinjskih vratih.

Levi krak kuhinje Alples s hladilnikom in odprtimi policami

Desni krak kuhinje Alples s koritom in kuhalno ploščo

Stranka je izbrala kuhinjo Alples model Urbana v dveh barvah. Kuhinja je lakirana in kuhinjske fronte so izdelane v beli barvi mat obdelave. Kuhinjski pult je črn in ima poseben, razgiban rustikalni videz. Kombinacija modernega in rustikalnega v eni sami kuhinjski postavitvi.

Črn kuhinjski pult in vgradni ročaj v črni barvi

Kovinski ročaji so črni in kot se za moderno kuhinjo spodobi, vgrajeni v kuhinjsko fronto. Tudi stenske odprte poličke so izdelane v črni barvi in lepo zaokrožijo prefinjeno mešanico črne in bele barve v kuhinji.

Prijetna postavitev v kuhinji Alples

 Na tleh in na stenah lahko opazimo pridih iz narave, marmorni vzorec na keramičnih ploščicah. Te so izdelane v velikost 120 x 60 cm in so na stenah obdelane v sijaju, na tleh pa so zaradi varnosti matirane.

Marmorni vzorec na stenah - keramične ploščice

Izdelava kuhinje je v celoti sledila željam in potrebam uporabnikov. Gospa zelo veliko kuha, rada kuha in dobro kuha. To pomeni, da se veliko zadržuje v tem prostoru. Kuhinjski pult se je zato prilagodil njeni višini in se je izdelal v delovni višini 86 cm. Tudi predali v spodnjem delu kuhinje poskrbijo za boljšo izkoriščenost prostora in lažji dostop do njihove vsebine. Izvlečne košare na desni strani kuhalnega dela pa zagotavljajo lažje shranjevanje živil.

Visoke shranjevalne omare - kuhinja Alples

Kuhinja Urbana pa ima še eno posebnost. Družina ima prečudovito pasjo lepotičko Ruby, ki nas je ob našem obisku glasno pozdravila, bila ves čas zelo radovedna in se je na koncu z veseljem postavila pred našo kamero. 

Pasja čuvajka kuhinje Alples v Škofji Loki

Zelo smo veseli, kadar lahko obiščemo stranke, ki so z izbrano kuhinjo zelo zadovoljne. Hvala stranki za zaupanje in naj se v luštni kuhinji Urbana zgodi še veliko dišečih in okusnih kuharskih mojstrovin. Hov hov!

Hov hov - kuhinja Alples UrbanaNazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo