0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Ikonična kuhinja Alples z napo Corinthia

Kuhinje

Apartmaji

MODERNA KUHINJA

Moderna bela kuhinja s ščepcem grške arhitekture
Ikonična kuhinja Alples z napo Corinthia
Pred kratkim smo na Primorskem postavili še eno krasno kuhinjo iz zakladnice Alples kuhinj. Tole je ikonična kuhinja, model se namreč imenuje Ikona. Gre za moderno belo kuhinjo z nekaj frontami in delovno površino v barvi hrasta halifax. Kuhinja je lakirana in je obdelana v lak mat obdelavi. Ročaji so moderni, saj so integrirani v kuhinjske fronte. 
Vsa delovna površina je zgolj na kuhinjskem otoku, kjer se nahajata kuhalna plošča in pomivalno korito. Stenski elementi kuhinje imajo le shranjevalne površine.


Posebna napa Faber prinaša v prostor ščepec starodavne grške arhitekture - korintskih stebrov, po katerih napa Faber tudi nosi ime - Corinthia Isola. Kuhinja je zanimivo kombinirana in prijetna obenem. Po dizajnu je to sicer moderna kuhinja, ki nima nobenih odprtih poličk. V taki kuhinji je vedno red, v njej je z lahkoto vse pospravljeno.

Stranki se srčno zahvaljujemo, da nam je zaupala projektiranje in izdelavo, hvala pa tudi za fotografijo že postavljene kuhinje Ikona. Naša ekipa, predvsem pa ekipa Alples studia BTC je vesela, da so s postavljeno kuhinjo zadovoljni. Z veseljem pridemo na obisk.Model kuhinje Ikona Alples
Obdelava kuhinje lak mat
Dolžina kuhinje 370 cm
Dolžina otoka 292 cm
Napa Faber Corinthia Isola
Ročaj Integrirani ročaj
Barva kuhinjskih front bela in hrast halifax
Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo