0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Ekipa Prevc opremila novo montažno hišo za mlado družino

Vgradne omare

Otroške sobe

Spalnice

Apartmaji

CELO STANOVANJE

Ekipa Prevc opremila novo montažno hišo za mlado družino

V ekipi Prevc smo ponosni na vsak opremljeni prostor v stanovanju. Če pa gre za opremo spalnice, dveh otroških sob, predsobe in kabineta v eni sami stanovanjski hiši, pa še toliko bolj. Pod projekt se je podpisala ekipa Alples studia BTC z Davidom na čelu. 

V izris in izdelavo pohištva je bilo vloženih veliko ur dela, natančna izmera, številna usklajevanja med naročnikom in našim svetovalcem Davidom ter številne ure dela tudi v času montaže. 

Mlada družina je na Dolenjskem postavila montažno hišo Lumar. Moderna razporeditev prostorov in mansarda v zgornjem nadstropju montažne hiše sta botrovala posebnim dimenzijam omar. Vgradne omare so se v vseh prostorih izdelale čisto po meri prostora, vsaka izmed njih pa ima neko posebno noto, lesni ali barvni dekor, ki določa, kdo bo tisti, ki bo v sobi bival in jo največ uporabljal. Pa pojdimo lepo po vrsti.

KABINET

V spodnjem nadstropju je poleg skupnega prostora s kuhinjo in dnevno sobo postavljen kabinet. Sedemdelna omara Alples do stropa izkoristi celotno steno. Na desni je niz nizkih omaric s predalnikom, na sredini pa pisalna miza.

Širina prostora 2936 mm
Višina prostora 2500 mm
Globina vgradne omare 618 mm
Postavitev vgradne omare od zida do zida
Barva garderobne omare bela
Število vratnih kril sedem


PREDSOBA

Ozek prostor, ki je namenjen vhodu v stanovanje, je odlično izkoriščen. Bela vgradna omara je postavljena do stropa, dodano je ogledalo in odlagalna površina pod njim. To je tudi edina vgradna omara, za katero je stranka izbrala obdelavo v visokem sijaju.


Širina prostora 3045 mm
Višina prostora 2500 mm
Globina vgradne omare 618 mm
Postavitev vgradne omare popolnoma zapre prostor
Barva in obdelava front bela lak sijaj
Število vratnih kril šest

OTROŠKA SOBA 1

Spalni del je postavljen v mansardne prostore. Prostori so le na notranji strani normalne višine, druge stene so posnete. Tudi pohištvo je temu prilagojeno. Šestdelna garderobna omara Magnet ob steni je izdelana v beli in modri barvi. V kotu stoji pisalna miza z nižjimi predalniki, v drugem kotu pa stoji postelja. Postelja ima leseno vzglavje in je izdelana v dimenziji 120 x 200 cm.


Širina vgradne omare 2790 mm
Višina prostora 2499 mm
Globina vgradne omare 618 mm
Postavitev vgradne omare do stropa, na eni strani do zidu
Barva in obdelava front bela in modra - barvni dekor
Število vratnih kril šest

OTROŠKA SOBA 2

Druga otroška soba je prav tako postavljena v mansardi zraven prve otroške sobe. Zanjo je značilna zrcalna postavitev garderobne omare, postelje in pisalne mize pohištva Magnet. Otroška soba je izdelana v beli barvi z dodatkom lesnega dekorja hrast. Torej ima vsaka soba nekaj čisto svojega, posebnega, osebnega. Postelja je velika 120 x 200 cm, kotna pisalna miza pa 180 x 170 cm.


Širina vgradne omare 2810 mm
Višina prostora 2500 mm
Globina vgraden omare 618 mm
Postavitev vgradne omare do stropa, na eni strani do zidu
Barva in obdelava front bela in lesni dekor hrast
Število vratnih kril in predalov šest kril in trije predali


SPALNICA

Zadnji opisani, a ne najmanj pomemben prostor je spalnica. Ta je postavljena v mansardi poleg kopalnice. Ima največjo garderobno omaro med vsemi prostori in to vsekakor upravičeno. Postelja v velikosti 180x 200 cm, nočni omarici in dve komodi s predali so iz linije spalnice Arabeska Alples. Osemdelna garderobna omara je izdelana po meri v prijetni peščeni bež barvi, ročaji pa v ujemajoči se barvi oreha Lincoln.


Širina prostora 4040 mm
Višina prostora 2500 mm
Globina vgradne omare 618 mm
Postavitev vgradne omare popolnoma zapre prostor do stropa
Barva front in ročajev peščena bež in oreh Lincoln
Število vratnih kril osem

Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo