0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Predsoba Magnet

Tako prijetno se počutim pri vas.

Predsoba Magnet

Tako prijetno se počutim pri vas.

Že na vhodu v stanovanje nas predsoba Magnet preprosto potegne k sebi. Prijetne barve, izbrani elementi in unikatni dodatki nas pozdravijo ob prihodu in odhodu. Še se bomo vrnili. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Elementi predsobe Magnet se izmenjujejo v dveh umirjenih barvah. Linijo pohištva v predsobi lahko narekuje les hrasta, belih dodatkov pa je le za vzorec. Če pa ste ljubitelji belega pohištva pa lahko vaša predsoba zasije v belem tonu, les hrasta pa je le pika na i. Za dodatno popestritev in pridih elegance pa izberite vrata ter predale v barvi kašmir siva. Zanimivo noto pohištvu predsobe dajo ročaji, ki so na izbiro.

Posebnost predsobe je, da se lahko elementi dopolnjujejo z vgradno omaro po meri s klasičnim ali drsnim odpiranjem vrat.

  • garderobne omare za obleko, omare za čevlje
  • nizke omarice z vrati ali s predali
  • obešalne stene z ogledali
  • viseče omarice 
  • klopce

Les

Dokumenti

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo