0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Predsoba Akron po meri v stanovanju Taber

Vgradne omare

Apartmaji

VGRADNE OMARE TABER

V oskrbovanem stanovanju v Cerkljah na Gorenjskem smo po načrtih arhitektke opremili predsobo in postavili vgradno omaro, namenjeno pralnici
Predsoba Akron po meri v stanovanju Taber

V soseski oskrbovanih stanovanj v Šmartnem pri Cerkljah smo poleg druge opreme stanovanja - kuhinja, kopalnica in spalnica - opremili tudi vhodni prostor. Ker gre za minimalistično predsobo, ki nima ostre meje z drugimi prostori, je bilo potrebno skrbno načrtovati in prisluhniti željam stranke. 

Predsoba je z rešitvijo po meri pridobila obešalno steno in prostor za odlaganje čevljev ter oblačil, zraven pa se nahaja manjša omara za shranjevanje. Na drugi strani vhoda smo postavili štiridelno vgradno omaro, ki služi svojemu namenu kot skrita pralnica z vsem, kar se takim prostorom pritiče. Obe vgradni omari sta omari Akron, izdelani po meri.

1. GARDEROBNA OMARA AKRON

Obešalna stena z ogledalom na eni strani in garderobna omara z mini klopco na drugi strani. Garderobna omara je izdelana v dveh barvah - beli mat barvi in naravnem hrastu. Ima priročno klop za sedenje, ogledalo in prostor za odlaganje, spodaj pa še dve odprti polički za odlaganje čevljev. 

Obešalna stena je po načrtu arhitektke izdelana iz dekorativnih letvic, ki dajejo občutek globine in barvitosti. Posebnost je tudi ogledalo v obliki polmeseca in mini odlagalna polička v naravnem hrastu. Dekorativne letvice so široke 3,6 cm, globoke 2 - 3 cm, med njimi pa je razmik 2 cm. Letvice so pritrjene na ploščo iz iverala v grafitni barvi. 

2. PRALNICA AKRON

Štiridelna garderobna omara Akron je popolnoma zaprta omara, izdelana v nevtralni beli barvi. Omara skriva mini kotiček za pralnico, kar je za stanovanje velika pridobitev, poleg tega pa smo vanjo elegantno "pospravili" tudi plinsko peč. V omari po meri je na voljo prostor, kjer je stranka postavila pralni in sušilni stroj, ima pa tudi dovolj odlagalnih površin za perilo, brisače, čistila in na skrajni levi za sesalnik

Izdelana je v beli mat barvi, mere pa so čisto specifične kot pri vsaki vgradni omari. Dolžina omare je 228 cm in višina 271 cm. Uporabna globina prvih treh delov je 71 cm, zadnjega dela pa zgolj 32 cm.


3. IZDELANO 100% PO MERI

Celotna postavitev predsobe je narejena po načrtu arhitektke in je izdelana 100% tako, da ustreza meram prostora in željam stranke. V celoti gre za pohištvo po meri Akron, ki je izdelano v Sloveniji. Tudi vaše stanovanje lahko opremimo s pohištvom po meri in po vaših željah. Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo