0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Stenska obloga kuhinje, ozadja

Stenska obloga kuhinje, ozadja

Dekorativna kuhinjska stekla, motivi ozadja. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Moderna kuhinja z izbranim motivom dobi edinstven izgled, po vašem okusu in željah. Steklo za kuhinjo je kaljeno in je izjemno trpežno, odporno na morebitne udarce posode in pribora. Kuhinjska obloga se izdela po merah vaše kuhinje. Pripravi se izvrtine za vtičnice, stikala in morebitne kuhinjske nosilce. V ponudbi imamo več motivov. Na tej strani si lahko izberete motiv ozadja.

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo