0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Stenska obloga kuhinje, rože

Stenska obloga kuhinje, rože

Dekorativna kuhinjska stekla, motivi rože. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Opis izdelka

Kuhinjska stekla uporabljamo za zaščito stene nad delovnim pultom, za zaščito pred vodo in toploto, kot tudi pred umazanijo zaradi uporabe živil. Uporablja se kaljeno steklo debeline 6 milimetrov. Steklo je v večini izdelano v enem kosu, zato je preprosto za čiščenje. Oblogo pa je mogoče enostavno prilagoditi vsem posebnostim kuhinje. V ponudbi je več motivov. Na tej strani si lahko izberete motiv rože, motiv ki bo ustrezal vašemu okusu in ambientu prostora.


3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo