0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Izris kuhinje Alples

No, pa začnimo. Izrisali bomo kuhinjo Alples.

Moderna kuhinja kuhinja Alples z otokom in v enolinijski postavitvi. Model kuhinje se imenuje Urbana. Stenski del kuhinje ima dolžino 340 centimetrov, kuhinjski otok pa je postavljen v velikosti 270 x 120 cm. 

Prostor ima veliko naravne svetlobe, zato je stranka lahko izbrala posebne barve. Kuhinjske fronte so izrisane in izdelane v kombinaciji dimno sive barve in rdečkastega odtenka hrasta - to je hrast halifax.

Gospodinjski aparati so nekaj posebnega - dve pečici sta v tej moderni kuhinji. Prva je klasična pečica, druga parna, obe nosita znamko Miele. V kuhalni plošči Bora pa je integrirana kuhinjska napa. Kuhinjska napa in steklokeramična plošča sta torej v enem kosu. 

Ni dobre kuhinje brez dobrega 3D izrisa. Stranka je zadovoljna in z veseljem preizkuša nove recepte v svoji kuhinji Alples. No, pa povejte, je kuhinja prepričala tudi vas? 

VEČ O PROJEKTUPlačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo