0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Siva kuhinja Urbana na podeželju

KUHINJA ALPLES

Moderna kuhinja Alples Urbana, ki se ponaša z otokom in integrirano kuhinjsko napo Bora
Siva kuhinja Urbana na podeželju

Draga Slovenija, še ena čudovita kuhinja Alples je v teh dneh prišla izpod rok naše ekipe. Postavljena je v okolici Ljubljane, na podeželju.

Postavitev kuhinje je prilagojena željam stranke. Ob steni so postavljene visoke omare, na sredini prostora pa stoji kuhinjski otok. Prostor je velik in odprt naprej v jedilni del.

Kuhinja in jedilnica imata panoramsko okno in tako tudi veliko naravne svetlobe, ki je potrebna zaradi posebnega izbora barv. Kuhinjske fronte so izdelane v modni dimno sivi barvi v kombinaciji z lesnim dekorjem hrasta.

Še ena odlika kuhinje: na sredini kuhinje je kuhinjski otok, v kuhalni plošči pa je integrirana kuhinjska napa Bora. Kuhinjska napa in steklokeramična plošča sta v enem kosu. Pure indukcijska kuhalna plošča ima namreč vgrajen odvod za kuhalno ploščo - tako imenovano recirkulacijo zraka. Tudi kuhinjsko korito je del otoka. Stranka ima v stenskem delu dve pečici, klasično in parno pečico znamke Miele. Zelo uporabno!

Kuhinja: Urbana Alples
Širina stenskega dela kuhinje: 340 cm
Velikost kuhinjskega otoka: 270 x 120 cm
Barve: dimno siva in hrast halifax konjak

Kuhinja Alples Urbana je čudovita tako na pogled kot po svoji funkcionalnosti. Stranki se zahvaljujemo za zaupanje. Naj bodo urice v moderni sivi kuhinji doživete in prijetne, predvsem pa slastno dišeče.Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo