0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Trdo ležišče ni prava izbira pri težavah s hrbtenico

LEŽIŠČE PREMIUM NATUR

Srednje trdo ležišče Premium Natur kokos iz naravnih materialov pa je preizkušena rešitev
Trdo ležišče ni prava izbira pri težavah s hrbtenico


Zgodba zadovoljne stranke, ki je rešila težave s hrbtenico. Preberite!

Stara sem 40 let, a žal sem imela že nekaj let težave s hrbtenico. Obiskovala sem fizioterapijo in poleg terapije mi je fizioterapevt dal tudi nekaj nasvetov o spremembi življenjskega sloga. Hkrati mi je dal tudi misliti o ležišču, na katerem spim.

Vprašal me je, kako se ležišče prilagodi mojemu telesu in mojemu načinu spanja. Jaz pa sem vsa ponosna odgovorila, da imam kot prava Slovenka vendarle trdo ležišče. Kar je trdo, pa je dobro za hrbtenico, kajne? Gospod me je debelo pogledal in mi povedal, da trdo ležišče ni zame. Ležišče se mora prilagoditi mojemu telesu in ne telo ležišču.

Kako naj izberem pravo ležišče zase, ko pa je na trgu toliko različnih modelov, materialov, cen? Obiskala sem salon pohištva Prevc, kjer so skrbno poslušali moje želje in prijazno svetovali ležišče Premium Natur Kokos, ki ga izdeluje Slovenska postelja.

Ležišče je srednje trdo, zgornja plast je udobna in samo jedro je oblikovano tako, da daje hrbtenici potrebno podporo. Sestavljeno je iz samih naravnih materialov, kokosa in latexa, v jedru pa so žepkaste vzmeti, ki se prilagodijo pod mojo hrbtenico. In kar je tudi odlično, ležišče je visoko.

Hvaležna sem Slovenski postelji, svetovalcem v salonu pohištva Prevc in tudi fizioterapevtu, saj je moja hrbtenica veliko boljša in noči so prespane.

Lara iz DomžalNazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo