0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Rustikalna kuhinja v sto let stari hiši

Breaking news

Kuhinje

KUHINJA TRENTA

Kuhinja Alples za mlado družino v retro slogu, prilagojena posebnostim prostora in potrebam družine.
Rustikalna kuhinja v sto let stari hiši


Se strinjate, da je poseben izziv menjava kuhinje v starejših hišah? Hiša, ki je stara več kot sto let, pa ima še toliko več posebnosti, posebnih dimenzij, velika okna, poševne stene in na vse to je potrebno biti pozoren pri načrtovanju kuhinje. 

Mlada družina, ki biva v tej prenovljeni hiši, se je odločila prenoviti tudi kuhinjski prostor. Všeč jim je rustikalen stil in zato so se odločili za model Trenta iz linije kuhinj Alples. To je rustikalna kuhinja s posebnim dizajnom - reliefno strukturo kuhinjskih front. Izbira barve je taka, kot se za rustikalen videz spodobi, zelena in hrast svetli. 

Pri 3D izrisu kuhinje smo naleteli že na prvi izziv, saj je kuhinja široka komaj 200 cm. Kljub temu se je stranka odločila za kuhinjo v dveh linijah. Drugi izziv so velika okna, pod katerimi se normalne višine kuhinjskih omaric ne morejo postaviti. Znižana višina dveh elementov in daljši delovni pult po celotni dolžini pod oknom pa omogoča, da so kljub vsemu pridobili odlagalno površino in  dodatni prostor za shranjevanje.

Kuhinja ima vse elemente, ki pri rustikalnih kuhinjah ne smejo manjkati in ji dajo tudi poseben eleganten izgled: kaminska napa, steklena vitrina, predalniki z rustikalno oblikovanimi ročaji, odprte police in posebna lesena obešala za kuhinjske krpe in rokavice. Samostoječi hladilnik je postavljen bolj proti izhodu iz kuhinje, kjer stoji še visoka shranjevalna omara. 

Kuhinja: Trenta Alples
Barve: zelena lak mat in hrast svetli
Dolžina kuhinje: 268 cm
Postavitev: dvolinijska kuhinja
Gospodinjski aparati: Gorenje
Korito in armatura: Blanco

Pod projekt se je podpisala ekipa salona Dorfarje, ki je uspešno krmarila med vsemi sto let starimi izzivi. 

Luštna kuhinja s starinskim pridihom je tale Trenta in prilagojena za potrebe moderne družine z majhnimi otroki. Naj v njej diši kot v babičini kuhinji! Hvala stranki za zaupanje. Čez sto let, ko bodo spet prenavljali, pa jim z veseljem izrišemo in izdelamo novo kuhinjo.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo