0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Garderobna omara v predsobi za veliko prostora

Vgradne omare

PREDSOBA

Za vsakdanjo uporabo in prijetna na pogled. Garderobna omara Alples, izdelana po meri
Garderobna omara v predsobi za veliko prostora

Prestavljamo vam še en dragulj iz bogate zakladnice vgradnih omar. Garderobna omara, ki je narejena zato, da navduši že ob vstopu v stanovanje. Garderobna omara, narejena za veliko prostora in vsakdanjo uporabo. 

Pod projekt se je podpisala ekipa Alples studia BTC, omaro po meri so izdelali v podjetju Alples, za montažo je poskrbel odlični monter Frenk. 

Omara ima tri vratna krila in 100% izkoristi prostor v predsobi. Za tiste bolj radovedne vam pripišemo še dimenzije omare. Velikost je 275 cm širine x 258 cm višine x 70 cm globine, izbrani barvi pa sta bež in hrast halifax v rahlo oranžnem konjak odtenku. Pa seveda ogledalo, kot se za predsobo tudi spodobi. Le kako bi lahko šli od doma, ne da bi se še enkrat pogledali v ogledalo?

Notranjost garderobne omare je izdelana seveda čisto po želji stranke. Na desni strani se najdejo zgolj police za čevlje. Na sredini spodaj stoji manjši notranji predalnik, zgoraj pa je prostor za obešanje oblačil. Na levi strani stoji nekaj polic, na sredini skrajno leve omare pa je predviden prostor za obešanje večjih oblačil.

Vsaka vgradna omara je svet zase. Vsaka po svoje navduši, saj bolj prilagodljivih ne najdete nikjer. Je navdušila tudi vas?Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo