0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dnevna soba, soba z razgledom

Ali je tudi vaša dnevna soba najboljša soba v stanovanju z odličnim razgledom? V pravi dnevni sobi si lahko ogledate vse tekme naših skakalcev..
Dnevna soba, soba z razgledom

Dnevna soba Prizma ima vse, kar potrebuje dnevna soba. Eleganco, moderne linije in sestavljiv nabor elementov. Osnovna barva Prizme je barva oreha, ki jo kombiniramo z belo ali peščeno barvo. Omogoča tako klasične kot moderne postavitve. Čiste linije pohištva pa popestri dekorativna letev.

Izbirate lahko med več elementi za zabavno elektroniko, knjižnimi regali in kotnimi elementi. Kakovostno slovensko pohištvo z mehkim in tihim zapiranjem omogoča preprosto uporabo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Za prijetno vzdušje poskrbi dodatna osvetlitev vitrin in stenskih polic.

Če izberete Prizmo, bo tudi vaša dnevna soba najboljša soba v stanovanju z odličnim razgledom. Ogled tekem v smučarskih skokih pa bo tako še večji užitek.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo