0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Ekipa Prevc na izobraževanju v Meblojogi

Ekipa Prevc na izobraževanju v Meblojogi
Ekipa Prevc je na povabilo našega poslovnega partnerja Meblo jogi obiskala Novo Gorico. Ogledali smo si proizvodnjo ležišč in vzmetnic blagovne znamke Meblo jogi, nato pa so nam predstavili svojo vizijo, strategijo in poslanstvo. Podrobno smo si ogledali in se seznanili s celotnim prodajnim programom izdelkov za spanje. Izdelki so vsi izdelani v Sloveniji in narejeni posebej za naročnika in tudi dostavljeni takoj. Naročite lahko tudi partnersko ležišče.

Vsa ležišča Meblo so namenjena boljšemu počutju in spalnemu udobju najvišjega nivoja. Izdelek najvišjega kakovostnega razreda je zagotovo vzmetnica Nirvana, ki daje edinstven občutek lahkotnosti in udobja. Med najbolj prodajanimi izdelki pa sta Woody in Platinum.

Vzmetnica Woody je visoka 28 cm, z dodatkom lateksa in bakra ter se pohvali z nekoliko tršim udobjem ležanja.
Vzmetnica Platinum z lateksom in hladilnimi gel zrnci je mehkejša in primerna za tiste, ki se bolj potijo.
Vzmetnica Oaza je 5-conska vzmetnica iz naravnih materialov, pralna prevleka ima dodano antibakterijsko zaščito. Naravni materiali in večna klasika!

Ležišča in vzmetnice Meblo jogi so odlična ležišča za dobro spanje. Dobro spanje je potovanje. Mi sicer spali nismo, smo pa nad kakovostjo izdelkov, celotno proizvodnjo linijo in strategijo podjetja čisto navdušeni. Izdelke zares priporočamo tudi vam. Ogledate si jih lahko tukaj.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo