0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinja Danküchen z otokom - prostor za kuhanje in druženje

Kuhinja z otokom združuje dvoje - funkcionalnost in povezovalno funkcijo kuhinje. Privoščite si kuhinjski otok, če le imate dovolj prostora. Splačalo se bo!

Kuhinja z otokom je moderna prostorska rešitev, saj v celoto združuje funkcionalnost kuhinje - kuhanje in povezovalno funkcijo - druženje v kuhinji. 

Preberite, kakšne so prednosti kuhinje z otokom in kako pravilno načrtovanje ponese prostor na višji dizajnerski nivo in boljšo uporabniško izkušnjo. 

1. Več shranjevalnega prostora 

Kuhinjski otok doda prostoru dodano vrednost - več prostora za shranjevanje. V omarah in predalih lahko shranite posodo, ponve, jedilni pribor, krožnike, kuhalne pripomočke, začimbe in še kaj. Odprte poličke so lep estetski dodatek celotni kuhinji, ki še povečajo urejenost in organizacijo v njej. 

2. Več možnosti oblikovanja otoka 

Ko se načrtuje kuhinjski otok, skorajda ni meja. Kuhinjski otok je najbolj pogosto kuhalna površina, odlagalni prostor, dodatna delovna površina ali celo kot pregrada med jedilnico in kuhinjo. Včasih je morda bolje opustiti kuhalno površino in prostor uporabiti kot kotiček za druženje, prostor za hitri zajtrk ali večerjo ali celo bar. Povprašajte v Danküchen studiu Prevc v Planetu Kranj, kako najti najboljšo rešitev za vas. 

3. Odprta prostorska zasnova kuhinje 

Odprta kuhinja z otokom brez dvoma ustvari prijetno delovno vzdušje v kuhinji, saj omogoča komunikacijo z ostalimi prostori, predvsem jedilnico in dnevnim prostorom. Delate in hkrati ste v stiku s svojimi najbližjimi. Delo v kuhinji povežete z druženjem in zabavo.  Danküchen kuhinje omogočajo izpolnitev vseh vaših želja.

Prvi korak do vaše sanjske kuhinje pa je načrtovanje le-te. Prijavite se na izris. 

IZRIS KUHINJE DAN

#dankuchenkranjprevc #sanjskakuhinjaNazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo