0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Moj način življenja. Moj način spanja.

Dobro spanje ponoči odloča o tem, kako uspešno bomo obvladovali dnevne obremenitve. Zato je še bolj pomembno, da večji del teh tegob rešimo z dobrim ležiščem.
Moj način življenja. Moj način spanja.

Dobro spanje ponoči odloča o tem, kako uspešno bomo obvladovali dnevne obremenitve. Mnogo tega, kar uspemo storiti preko dneva, se namreč odloči v spanju. In prav nobenega razloga ni, da dan začenjamo in obremenjujemo z jutranjo utrujenostjo in »pretepenostjo«, če lahko večji del teh tegob rešimo z dobrim ležiščem. Nobeno naključje ni, da se začnemo »spogledovati« z boljšimi ležišči, kot pravimo vrhunskim posteljnim sistemom, šele v tretjem življenjskem obdobju. A slabemu spanju ni kriva le starost. Če se zbujamo utrujeni in z bolečinami v križu, kot da nas je nekdo pretepel, potem je krivec za to lahko tudi slab posteljni sistem.

Zato je toliko pomembneje, da je postelja z vsem tistim, kar spada zraven, ergonomsko ustrezno zasnovana. Predvsem mora biti hrbtenica podprta v svoji naravni legi. S tem dosežemo največji učinek počitka in preprečimo škodljive in boleče posledice, ki nastanejo, če hrbtenica dlje časa ni v svojem pravilnem položaju. Vsak dober posteljni sistem je narejen z namenom, da izpolni ta pogoj.

Da bodo izpolnjeni vsi pogoji za dobro spanje, preverite zanimive akcije Optimo ležišč in posteljnih vložkov. Pri pravi izbiri vam bodo pomagali naši svetovalci v salonu Prevc Žabnica in Ljubljana BTC.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo