0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Nov studio Danküchen Kranj Prevc slovesno odprt

V juniju je podjetje Prevc odprlo nov studio kuhinj - Danküchen studio Kranj Prevc
Nov studio Danküchen Kranj Prevc slovesno odprt

Kranj je bogatejši za nov studio kuhinj Danküchen. Na lokaciji Planet Kranj je podjetje Prevc odprlo nov studio, ki se je pridružil več kot dvajsetim studiem Danküchen širom po Sloveniji in še številčnejšim v Avstriji in na Hrvaškem. Na 150 kvadratnih metrih so razstavljeni najnovejši modeli kuhinj, moderne in klasične kuhinje v različnih materialih in postavitvah. 

Studio so slovesno odprli direktor podjetja Prevc, Božidar Prevc, predstavnik Danküchen Slovenija, Goran Kozjak in vodja studia Nina Bratož. Otvoritve se je udeležil tudi Cene Prevc, naš nekdanji smučarski skakalec. Za predstavitev kuhanja so poskrbeli v podjetju Bora, ki je demonstriralo sodobno peko in pripravo hrane v kuhinji na modernih gospodinjskih aparatih Bora. Za lakoto sta poskrbela tudi dva picopeka, za žejo pa Vinska klet Metlika, kjer so vsi zbrani med drugim lahko poskusili posebno polnitev Modre Frankinje Cene Prevc. Vsi so se strinjali, da je polnitev zares odličnega okusa in kvalitete.

Ob dvanajsti uri je direktor Prevc Božidar zaželel dobrodošlico vsem zbranim in se zahvalil ekipi Prevc za naporno delo v zadnjih šestih mesecih. Posebna zahvala gre tudi Danküchen Slovenija za strokovno podporo pri postavitvi studia in eksponatov, monterjema Renatu Koder in Primožu Ložar, električarjem, oblikovalcema Andrejema iz podjetja Decop in nenazadnje centru Planet Kranj, ki so podjetju Prevc odprli svoja vrata in s katerim bomo skupaj lahko pisali nove kuhinjske zgodbe. 

Studio Danküchen Prevc Kranj je odprt vsak dan od 9. 00 do 19. 00 ure, ob sobotah od 9. 00 do 13. 00 ure, ob nedeljah in praznikih pa je studio zaprt.

Kje najdete salon? Lokacija je tukaj.

Vabimo vas, da svojo novo kuhinjo izberete v novem studiu. Danküchen je prava izbira.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo