0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Novosti Dankuchen 2022

Nove harmonične barve ličnic

Nove barve ličnic v kuhinji ponujajo nešteto možnosti oblikovanja. Z novimi barvami je vsako kuhinjo moč individualno prilagoditi. Nove barve front lahko izberete pri novem modelu Luxor, pa tudi pri starejših, preizkušenih modelih kot so Silbermond, Toplux, Lacorte in Interdan. Vse novosti lahko izberete tudi v salonih pohištva Prevc.
Novosti Dankuchen 2022

Nove barve ličnic v kuhinji ponujajo nešteto možnosti oblikovanja. Z novimi barvami je vsako kuhinjo moč individualno prilagoditi.

Nove barve front lahko izberete pri novem modelu Luxor, pa tudi pri starejših, preizkušenih modelih kot so Silbermond, Toplux, Lacorte in Interdan. Vse novosti lahko izberete tudi v salonih pohištva Prevc.

 

  • Sahel je nežna harmonična barva, ki ponuja bogastvo topline

  • Canon je vpadljiva unikatna barva, ki dokazuje, da so tudi močne barve v kuhinjskem prostoru nepogrešljive

  • Tobaco - naravna in odločna barva, ki kuhinji daje poseben naravni značaj

  • Dolomit - nepremagljiva in samosvoja barva, ki s temnimi niansami daje razkošnosti novo moč in moderno eleganco

  • Arzano - stilsko dovršena barva, ki izraža pristno eleganco, poudarja jasen linije in videz prostora dvigne na višji nivo

Nabor kuhinj Dankuchen pa je bogatejši še za tri nove delovne površine: Civetta, Quartz in Volano. Vsi ti novi dekorji poudarijo unikaten videz kuhinje in se podpišejo pod plemenit okus lastnika kuhinje.

Izberite svojo unikatno barvo v kuhinji in naj tudi vaša Dankuchen kuhinja, izbrana v salonih pohištva Prevc, zasije v izbranih naravnih, močnih in elegantnih niansah.


3D IZRIS KUHINJE


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo